smarciu Opublikowano 28 Lipca 2017 Opublikowano 28 Lipca 2017 Wybieramy się jutro na przedpołudniową przejażdżkę na pół dnia na Bielawskie zakręty Start: 9:00 Lukoil na Czekoladowej, Bielany Wrocławskie. Trasa: Tempo, jak zwykle spacerowe, po drodze kawa, być może nad Zalewem, tym razem trasa w zdecydowanej większości gładka Pogoda wyśmienita 19-24 st. C, słonecznie. Na ten moment 3 ekipy mamy i chętnych zapraszamy Nie trzeba się rezerwować, kto na 9-tą przyjedzie ten z nami w góry jedzie Do zobaczenia jutro Ps. Jeśli ktoś ma smartfona z iOS i aplikacją Scenic, to może pobrać sobie bezpłatnie trasę wprost w aplikacji, nazwa trasy: Wro - Bielawa - Wroclaw.
tex00 Opublikowano 29 Lipca 2017 Opublikowano 29 Lipca 2017 Nie zauważyłem Twojego posta (już sobie włączyłem obserwowanie forum dolnośląskiego żeby nic więcej mnie nie ominęło) A ja dzisiaj na tej Bielawie byłem, nic specjalnego na zlocie nie było (BTW już chyba sobie te zloty odpuszczam), potem się jeszcze pokręciłem po okolicy i wróciłem do domu. Mam nadzieję że wyjazd był udany i juz czekam na kolejne propozycje.
smarciu Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Chłopaki pojechali niby na pół dnia, a cały dzień ich nie było Ale fajnie pośmigali. Niestety beze mnie, z przyczyn zdrowotnych powiedzmy to tak, musiałem odpuścić. Za to wczoraj też na szybko zaliczyliśmy nocną jazdę we mgle, hehe.
Rekomendowane odpowiedzi