MISIEK Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 "IV Majówka Zachodniopomorska" już tuż... tuż... >> KLIK << Z regionu Wielkopolski zapisani na dzień dzisiejszy są następujący przedstawiciele Burgmanii i P.E.S.-u i ..: MISIEK Termin_N Wiolka Grzegorz.Michalak kris02 Kaktus BLADY Drek Asia SzymonSeptic Leo60 ZYBEX Monika JER2Y Basia FullDip oraz Navigator - "gość sobotni" Zakładam temat w celu umówienia wyjazdu. . W planie po drodze zwiedzenie m.in. "krzywego lasu" w Nowym Czarnowie i kawka w Szczecinie w "Cafe 22", latarnia w Świnoujściu... coś się jeszcze wymyśli dla palaczy... Trasa (orientacyjna - szczegóły do ustalenia) dłuższa czasowo wersja turystyczno-widokowa: Poznań-Szamotuły-Lubasz-Drezdenko-Strzelce Krajeńskie-Barlinek-Pyrzyce-Nowe Czarnowo-Szczecin-Świnoujście. Kto z Was chętny na taką wersję i wspólny wypad.? -wyjazd w czwartek ok. 14-tej: 1. MISIEK 2. Grzegorz -wyjazd z piątek rano: 1. kris02 2. Kaktus 3. Leo60 4. ZYBEX i Monika 5. JER2Y i Basia -wyjazd z piątek po południu: 1,2. Termi_N i Wiolka -wyjazd w sobotę: 1.  Navigator
Termi_N Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 My lecimy po pracy w piątek więc będziemy wieczorem dopiero.Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Sympatycy kris02 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2017 Dopisuje się do grupy "MY: Grzegorz i Misiek " - myślę, że tym razem bez niespodzianek
MISIEK Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2017 47 minut temu, kris02 napisał: Dopisuje się do grupy "MY: Grzegorz i Misiek " - myślę, że tym razem bez niespodzianek Teraz to jest już grupa "My: Grzegorz, MISIEK, kris02" No i bez żadnych niespodzianek... Heee... He..
dziadzia Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Przepraszam ale nie mogę pojechać na wrześniową majówkę, właśnie się dowiedziałem że kochany zus zaplanował mi w tym terminie sanatorium. Niech ich drzwi ścisną
MISIEK Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2017 3 minuty temu, dziadzia napisał: Przepraszam ale nie mogę pojechać na wrześniową majówkę, właśnie się dowiedziałem że kochany zus zaplanował mi w tym terminie sanatorium. Przykra sprawa... Szkoda, że Ciebie zabraknie. Hmm... To kto teraz zrobi takiego spontanicznego zeza do kamery.? No wiesz, ale z ZUS-em to lepiej nie zadzierać...
dziadzia Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 12 minut temu, MISIEK napisał: No wiesz, ale z ZUS-em to lepiej nie zadzierać... Michał jestem tak wku.wiony że sobie nawet nie wyobrażasz.
Bob Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Sanatorium może nad morzem ,znasz już miejsce.
dziadzia Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Znam Nałęczów, wszystko mi popieprzyli z tym terminem.
Kaktus Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 idz na Grunwaldzką w Poznaniu i poproś o zmianę terminu i tyle i dopiszcie mnie do tej porannej wersji wyjazdu w piątek
MISIEK Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Opublikowano 4 Lipca 2017 Panowie - wpłacajcie kasę.! Liczba miejsc ograniczona...
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 4 Lipca 2017 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2017 Jutro przeleję talary
Sympatycy kris02 Opublikowano 4 Lipca 2017 Sympatycy Opublikowano 4 Lipca 2017 Ha Ha ale śmieszne . Spokojnie. Mój Super Czarodziej obiecał, że na następnym spocie maszyna będzie o wiele lepsza niż nówka
dziadzia Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 tere fere żeby tylko zdążył do majówki, bo jak nie to wezmą Cię na hol tym rowerem
Kaktus Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 Z tego co słyszałem kaszka z lakieru się robi na tych plastikach troche poczekasz aż technologie opanują
Sympatycy kris02 Opublikowano 4 Lipca 2017 Sympatycy Opublikowano 4 Lipca 2017 Spokojna twoja rozczochrana.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 4 Lipca 2017 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2017 2 godziny temu, kris02 napisał: Ha Ha ale śmieszne . Spokojnie. Mój Super Czarodziej obiecał, że na następnym spocie maszyna będzie o wiele lepsza niż nówka To w czwartek już jesteś sprzętem ?? Niezle.....mega szybko
Sympatycy kris02 Opublikowano 5 Lipca 2017 Sympatycy Opublikowano 5 Lipca 2017 Spoko. Następny czwartek
MISIEK Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Nie prześpijcie terminu wpłaty, który mija 1 września.!
MISIEK Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Z ostatniej chwili: nastąpiły zmiany w organizacji wyjazdów. Planuję wyjazd już w czwartek, prawdopodobnie ok. godz. 15- tej. Szybki przelot trasą A2 i S-ką! Od Szczecina tempo już spokojniejsze.!
Rekomendowane odpowiedzi