papcioch Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Hej Skuterzaki i inne Motoraki. Mam pytanko, czy jest u Was ktoś taki, kto miałby czas i ochotę rzucić okiem na stan napędu w Majesty znajdującej się w Nakle? Sprzedający ma to rozebrać i podesłać mi foty, ale ze zdjęć to nawet mój napęd mi się podoba, choć Kazak powiedział, że to złom.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 14 Czerwca 2017 Kiedy by miało to być Wysłane przy użyciu Tapatalka
papcioch Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2017 Nie wcześniej jak po niedzieli. Jak rozbierze napęd to da mi znać i podeśle zdjęcia. Wcześniej raczej nie ma sensu, bo co tam oglądać.
kazak Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Nie wcześniej jak po niedzieli. Jak rozbierze napęd to da mi znać i podeśle zdjęcia. Wcześniej raczej nie ma sensu, bo co tam oglądać. Pamiętajcie o wyglądzie bieżni talerzy, wariatora i śladu gdzie wychodzi pasek. Dodatkowo w jakim stanie są łoża rolek w wariatorze. Czy równo podebrane i czy nie jest wyjechane nadmiernie. Powodzenia. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
papcioch Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2017 Mam już zdjęcia. Zobaczcie czy trzeba to jeszcze naocznie obejrzeć, czy brać bez oglądania? Sprzęt ma na liczniku 17 tyś km. Zdjęcia w wątku: http://forum.burgmania.net/topic/25924-majesty-400-2011r-ocena-stanu-napędu/
Rekomendowane odpowiedzi