DYSIA Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Kilka dni urlopu i co z nimi zrobić....? Szybka decyzja i tym razem ja zabieram swojego plecaka Iraska i ruszamy przed siebie w świat.... Oczywiście plecak był mi potrzebny by nosić plecak...bo wiecie, lokówki suszarki..itp gdzieś trzeba schować. Ruszyliśmy we wtorek oczywiście z moją kochaną Vespą. Pierwszy przystanek: Jastrzębie Zdrój i odwiedziny Małgosi i Pawełka. Następny dzień to kierunek Austria i Alpy..... cdn
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Administrator Opublikowano 14 Czerwca 2017 Cała magia jest w zwrocie "z" Vespą a nie "na Vespie" Wszystko jasne... Niezależnie z czym i na czym jedziecie - bawcie się dobrze ... i czekamy na dalszą relację
Klubowicze Piootr Opublikowano 14 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 14 Czerwca 2017 Fajna ta wasza Vespa co co zwie się Integra 700 ;-)Powodzonka w Alpejskiej wyprawie Pozdrawiam Piootr
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 14 Czerwca 2017 pięknych tras w słonku ps. no jakie te alpy popularne do kiedy tam będziecie i gdzie ?
Grzech Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Pogody na alpejskich trasach (czego i sobie życzę) i radosnej przygody z Vespą.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 15 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2017 Wspaniałych wrażeń - bezpiecznych przejazdów - spotkań Znajomych - mega fajnie jest spotkać Kogoś ze Znajomych na trasie
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Sympatycy Opublikowano 15 Czerwca 2017 Bawcie się dobrze, może kogoś spotkacie
Sobier Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Bawcie się dobrze i uważajcie na świstaki . Prosze mi tu szybciutko jakieś fajne zdjęcia i pozdrowienia dla Eli
DYSIA Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2017 Austria powitała nas fantastyczną słoneczną pogodą. Nocleg tak jak Maciek wspomniał u Eli. ...Maciek...Ela pyta się o kijki... Czwartek to kolejny dzień przepięknej pogody. Słońce i lekkie chmurki, które z każdą minutą znikają z oczu. Startujemy o 8:00 kierunek Edelweisspitze. Potem podziwialiśmy panoramę z wagonika kolejki...brak możliwości wjazdu motocyklem i samochodem. Następnie skok na Grossa... Po 60 winklach....zeszło nam powietrze z opon naszej Vespy. Po napompowaniu zrobiła się jakaś większa.. . Znaleźliśmy też gniazdo świstaków. Jednego to nawet adoptowaliśmy... ....i mamy coś dla Megamixa...nowego kolegę... Zrzucamy ciuchy i lecimy dalej. Kierunek Italia... Za oknem 32 więc czas na kawę mrożoną. cdn
Sympatycy Urbi Opublikowano 15 Czerwca 2017 Sympatycy Opublikowano 15 Czerwca 2017 Fajna wycieczka. Już myślałem, że na 2oo i chciałem gratulować tak ambitnej, małżeńskiej, motocyklowej wyprawy... Ale i tak życzę jak najprzyjemniejszych wrażeń i mega udanego wyjazdu. Pozdrawiam
Sobier Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Nie ma wyjścia muszę podjechać na te kijki
Klubowicze Piootr Opublikowano 16 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2017 Ja chyba zamówię nowy sprzęt z odbiorem w Arabbie. Kto wie gdzie to jest ? Pozdrawiam Piootr
Sympatycy irasko Opublikowano 17 Czerwca 2017 Sympatycy Opublikowano 17 Czerwca 2017 9 godzin temu, Sobier napisał: Nie ma wyjścia muszę podjechać na te kijki Maciek, Ty jesteś taki profesjonalista w zdobywaniu Alp, że o jednym kijku dochodzisz na szczyt.
DYSIA Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2017 Jesteśmy znowu w Austrii...pogoda już nie zachwyca..deszcz...chmury...deszcz... odrobina słońca. Zrobiliśmy mała rundę po okolicy... Z tego wszystkiego zrzuciłam z 15 kg. Dzisiaj jedziemy dalej...Praha... cdn
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Sympatycy Opublikowano 17 Czerwca 2017 Dyśka szalejesz
Sympatycy irasko Opublikowano 18 Czerwca 2017 Sympatycy Opublikowano 18 Czerwca 2017 Co za miłe spotkanie....kolejni znajomi Tym razem na Vespach, a nie na BMW... Poznajecie...? Chłopaki jechali na tegoroczny zlot Vesp na Grossie...
DYSIA Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2017 W sobotę ruszyliśmy na letnie Grand Prix w Bischofshofen . Oczywiście...z sukcesem. Ta kreska na dole to tam doskoczyliśmy. Po drodze do Czech zajechaliśmy do przepięknego miasteczka, które nie tylko nas urzekło, ale i chinczyków gdyż wybudowali kopię miasta u siebie. To Hallstatt. Miasteczko, do którego nie można było się dostać przez dziesiątki lat inną drogą jak przez jezioro. Obecnie prowadzi tunel. Obowiązkowe miejsce na trasie przejazdu. Najczęściej występujący widok na puzzlach . Oczywiście zainteresowały nas jeżdżące tu 2oo...których jest bardzo dużo i jednej firmy. Lecimy dalej bo już późno...przystanek Praha. Niedziela to już powrót do domu... ......obiad zdjęcie na drogę i w trasę.. Poniedziałek...wryyyy...praca. Cóż poradzić wakacje nie mogą trwać wiecznie...zostają zdjęcia i wspomnienia.
Klubowicze Piootr Opublikowano 19 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2017 Ciekawe czy tylko ja nie mogę zobaczyć zdjęć z waszej relacji. Jakieś zakłódkowane są. Pozdrawiam Piootr
Sympatycy KriSSo Opublikowano 19 Czerwca 2017 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2017 Tapatalk ma jakiś problem z pokazaniem zdjęć dodanych jako załącznik. W zwykłej przeglądarce te zdjęcia są widoczne. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sympatycy irasko Opublikowano 19 Czerwca 2017 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2017 5 godzin temu, Piootr napisał: Ciekawe czy tylko ja nie mogę zobaczyć zdjęć z waszej relacji. Jakieś zakłódkowane są. Piotruś, powinno być wszystko czytelne. W zwykłej przeglądarce działa idealnie.
Klubowicze Piootr Opublikowano 19 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2017 Niestety używam w 99% Tapatalk
Klubowicze arturas Opublikowano 19 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2017 U mnie foto wchodzi na tapatalku jak drut A tego pana Zbyszka to twarz jakaś znajoma Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze DaniL Opublikowano 20 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2017 Piootr, problem jest chyba w Twoim super telefonie, bo u mnie w Tapatalku wszystko widać.Tak czy inaczej foty super i super wycieczka była
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Administrator Opublikowano 20 Czerwca 2017 Problem leży po stronie IOS. Na Android wszystko lata jak trzeba. Wypad fajny, fotki Czuć tu
Rekomendowane odpowiedzi