brynio Opublikowano 10 Czerwca 2017 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Korzystając z okazji - nie wiem czy dział odpowiedni czy to się powinno znaleźć w "ogłoszeniach" a może "regionalnych"....nie wiem i z góry przepraszam, więc jak admin uzna za przegięcie to proszę o przeniesienie lub usunięcie - do rzeczy, zajmuję się między innymi fotografią produktową a w tym motoryzacyjną, jeśli ktoś z Warszawy chciałby "profesjonalne" zdjęcia swojego "pupila" (i tu mam na myśli motocykl, żeby się źle nie kojarzyło) to proszę o kontakt. Mówimy oczywiście o darmowych fotkach Zdjęcia zawsze się przydadzą jak nie do albumu to do ogłoszenia o sprzedaży
Klubowicze pgizi Opublikowano 10 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2017 Bardzo chętnie skorzystam. Może być sesja solo, grupowa, ganz egal. Chociaż mam pewną koncepcję - do dogadania.
ArturSYM Opublikowano 10 Czerwca 2017 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Brynio, możesz pokazać próbkę swoich umiejętności ? Też kiedyś siedziałem w fotografii moto
brynio Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2017 2 godziny temu, ArturSYM napisał: Też kiedyś siedziałem w fotografii moto Fotografia motoryzacyjna to tylko mały ułamek (w sensie okazjonalnie) tego co robię Niestety nie mogę, bo obliguje mnie do tego umowa o prawach autorskich. Ja wiem, ja jestem autorem, ale jeśli klient sobie nie życzy to sam rozumiesz Jeśli jakiś Burgmaniak zgodzi się na sesję a potem na publikację, to wrzucę oczywiście, ewentualnie sam to zrobi 4 godziny temu, pgizi napisał: Bardzo chętnie skorzystam. Może być sesja solo, grupowa, ganz egal. Chociaż mam pewną koncepcję - do dogadania. Odezwij się na priv i dogadamy szczegóły
marycha Opublikowano 10 Czerwca 2017 Opublikowano 10 Czerwca 2017 to i ja się może zapiszę na sesję z moim burgmanem
brynio Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2017 Godzinę temu, marycha napisał: to i ja się może zapiszę na sesję z moim burgmanem No to zapraszam na priv, omówimy szczegóły
brynio Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2017 Ponieważ jest zainteresowanie i pada sporo pytań, odpowiem może od razu tutaj na kilka z nich. Czasowo mogę głównie w dni powszednie od poniedziałku do piątku w godzinach kiedy normalnie ludzie pracują czyli od 10-15. Weekendy raczej rzadko, ale również nie wykluczam całkowicie. Sesje nocne również wchodzą w grę, ale jeśli zdjęcia mają być jako załącznik do ogłoszenia o sprzedaży to odradzam taką formę Miejsce dowolne, do wyboru, ja postaram się dostosować. Przy wyborze miejsca pamiętajcie, że ja poruszam się tylko samochodem, więc nie wszędzie wjadę czy dojadę Preferowane dzielnice to Białołęka, Praga, Bielany, Żoliborz, Legionowo czy Jabłonna...w sumie prawa strona Wisły. Co do ilości zdjęć to reguły nie ma, ile zrobimy tyle będzie, może być 20 może 50. Wszystkie dostajecie obrobione. Na życzenie spisujemy umowę dla fotografii na zasadach TFP - czyli krótko mówiąc na niekomercyjne wykorzystywanie fotografii. Jak macie jakieś pytania to proponuję zadawać na ogólnym forum, nie będę się musiał powtarzać
Klubowicze Piootr Opublikowano 4 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2017 Jak coś w końcu kupię to trzeba będzie skorzystać.
kordziuk Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 A jakim sprzętem robisz te foty jeśli to nie tajemnica czy też mozesz aparatem właściciela skutera pokazać jak to ma być zrobione profesjonalnie Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
brynio Opublikowano 25 Września 2017 Autor Opublikowano 25 Września 2017 Dnia 5.09.2017 o 00:31, kordziuk napisał: A jakim sprzętem robisz te foty jeśli to nie tajemnica czy też mozesz aparatem właściciela skutera pokazać jak to ma być zrobione profesjonalnie Tajemnicą dobrego zdjęcia nie jest aparat tylko obiektyw To szkło właśnie nadaje klimat zdjęciu. Osobiście robię szkłami manualnymi np Takumarem, Orestorem... Nawet marną lustrzanką z dobrym obiektywem zrobisz dobre fotki, ale tak jak mówię, podstawa to szkło. Jeśli masz kompakt to raczej rewelacji się nie spodziewaj. Oczywiście sama ekspozycja, otoczenie, dodatki też są ważne.
Rekomendowane odpowiedzi