keniol91 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Haha dziś przyszedł czas na mnie zamknąłem sobie kluczyk pod kanapą razem z dokumentami i kluczem od domu
cris76 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Gratulacje. Najtrudniejszy pierwszy raz. Pozdrowienia.
virus Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Gratuluję! Dawno temu zatrzasnąłem na wyjeździe klucze od samochodu w sedanie, nie w bagażniku, tylko w "rynience" na brzegu klapy bagażnika. Więc łączę się bUlu.
Tomjoz Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 He he tez tak kiedyś zrobiłem Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Gość Robert JAPAN Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 1 godzinę temu, keniol91 napisał: Haha dziś przyszedł czas na mnie zamknąłem sobie kluczyk pod kanapą razem z dokumentami i kluczem od domu az mi humor poprawiłeś
BURISMAN Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Jak zatrzasnąłem kluczyk 15 lat temu w moich 4oo ( TICO ) to zakrzywiona elektroda spawalnicza dała radę . Potem się chwaliłem, że jestem włamywaczem, i kolegi TICO otworzyłem w kilka sekund, tą samą elektrodą. Aż się wierzyć nie chciało jakie to było proste . Mogłem mieć wtedy wszystkie TICO w Polsce . A tak na poważnie to współczuję, jak już się tam dostaniesz to napisz jak, przyda się pewnie innym, pewnie i mi bo do mnie coraz częściej ten Pan Elsheimer przychodzi .
brynio Opublikowano 4 Czerwca 2017 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Kiedyś miałem kumpla, który poszedł na imprezę z niecnym zamiarem nawalenia się. Ale, że wiedział, że potem może zgubić klucze od mieszkania to schował je (u tego co impreza była) pod wanną, w tej dziurze gdzie zazwyczaj zostawia się dostęp do spływu. I wszystko było by dobrze, gdyby nie to, że po pijaku zapomniał gdzie je schował. Znalazły się po trzech miesiącach A pod kanapą sam nie raz zatrzasnąłem, ale miałem opracowany system i aż tyle wyciąganie ich nie trwało
Corleone Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 No i ja padłem dziś ofiarą zatrzasnietego kluczyka pod kanapa. Po wyjęciu go ze stacyjki schowałem do kurtki...., która ładnie ułożyłem pod kanapa i zatrzasnąłem. Sytuacja miała miejsce w Gdańsku. Na szczęście przezornie jakiś czas temu zabrałem z W-wy do Trójmiasta zapasowy kluczyk ale i tak pociągiem musiałem po niego pojechać z Gdańska do Sopotu. Cała operacja zajęła 1,5 godziny. Aż strach pomyśleć co by było gdyby ten zapasowy kluczyk został w W-wie.Do takich sytuacji nie dochodzi jak ktoś ma system bezkluczykowy, więc przy postępującej sklerozie trzeba chyba zmienić sprzęt Wysłane z mojego FRD-L19 przy użyciu Tapatalka
atat13 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Ja powiem wam tak , na szczęście nie zdarzyło mi się zatrzasnąć kluczyka, ale rozbierając ostatnio skuter (termokurcz musiałem na czujnik założyć) zrobiłem sobie awaryjne otwieranie bagażnika praktycznie w każdych warunkach (z wiadomych względów nie będę pisał jaki).
Rekomendowane odpowiedzi