Sympatycy krys70 Opublikowano 5 Września 2017 Sympatycy Opublikowano 5 Września 2017 Juz za chwileczkę, już za momencik nadejdzie czwarteczek ten najpiękniejszy.Bez względu na wszystko (i pogodę) ruszamy w podróż po nową przygodę .https://youtu.be/7scH1OQgfBQDo zobaczenia niech lato trwa przez okrągły rok
Klubowicze Migu Opublikowano 5 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2017 6 godzin temu, pilot napisał: Pogoda w Bieszczadach na razie barowa ale pomimo tego my tzn. Tonu, pgizi, mamba i Hania i mały Krystian nie próżnujemy tylko po Bieszczadach jeżdzimy. Dzisiaj prawdopodobnie i kowal dołączy do jazdy który wczoraj zaszczycił nas swoją obecnością. Więc nie marudzić tylko w Bieszczady przyjeżdżać. Ps. Migu o której i z jakiego kierunku bedziesz jechął to po ciebie może wyjedziemy abyś się nie zgubił i wilki cie nie zjadły chdź o ciebie mi nie chodzi tylko o Halinkę. Czekamy na wszystkich i staramy się potrzymywać ciepło w saunie. Marek dojazd drogą 28 Krosno - Sanok - Lesko, potem 84 na Ustrzyki ale nie wiem o której wyjadę. Założenia są że o 10-tej. Zamelduje się z Krosna telefonicznie, pozdrawiam.
AndrzejPK Opublikowano 5 Września 2017 Opublikowano 5 Września 2017 Takie ogólne pytanie do Wszystkich... Kto będzie jeszcze z 11na 12... Wracamy z Piotrem (Spring) z wypadu do Rumunii i chętnie zajedziemy... Oczywiście jeśli ktoś jeszcze będzie w Ustrzykach...
pilot Opublikowano 6 Września 2017 Autor Opublikowano 6 Września 2017 12 godzin temu, AndrzejPK napisał: Takie ogólne pytanie do Wszystkich... Kto będzie jeszcze z 11na 12... Wracamy z Piotrem (Spring) z wypadu do Rumunii i chętnie zajedziemy... Oczywiście jeśli ktoś jeszcze będzie w Ustrzykach... Niestety już nas tu nie będzie.
Klubowicze pgizi Opublikowano 6 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2017 Pierwsza usterka, pierwsza naprawa Przeszczep regulatora napięcia - jest o.k.
mkapilkr Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 Jak coś to piszcie może dowieźć części
Klubowicze pgizi Opublikowano 7 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 7 Września 2017 Dzięki temat już ogarnięty. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze krzytro Opublikowano 7 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 7 Września 2017 Czyżby nowy sprzęt Pawła?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 7 Września 2017 Sympatycy Opublikowano 7 Września 2017 A dzie tam . To Kowal'owa Hondzinka. Na pewno jej nie sprzeda Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 8 Września 2017 Sympatycy Opublikowano 8 Września 2017 Pokażę wam parę zdjęć z Przemyśla. Archikatedra Grekokatolicka.
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 8 Września 2017 Sympatycy Opublikowano 8 Września 2017 A dzisiaj super Atrakcyjna trasa niezliczona ilość winkelków, cudowne widoki, wycieczka do Przemyśla Zamek, rynek, stare miasto, podziemia Pyszne paczki, lody i jak zawsze na koniec cukiernia w Lesku. . Naj.. Mniam cudny torcik bezowy ...
Klubowicze pgizi Opublikowano 8 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 8 Września 2017 A ja zdecydowanie mniej miejsko...Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze .maniek Opublikowano 8 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 8 Września 2017 A dzisiaj super Atrakcyjna trasa niezliczona ilość winkelków, cudowne widoki, wycieczka do Przemyśla Zamek, rynek, stare miasto, podziemia Pyszne paczki, lody i jak zawsze na koniec cukiernia w Lesku. . Naj.. Mniam cudny torcik bezowy ... Super że jesteście na miejscu.Pozdrawiam Was Aniu i Krzysiu.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 8 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 8 Września 2017 Proszę, nie cytujcie ze zdjęciami, bo później trzeba przewijać i przewijać, by dojść do tekstu...
Klubowicze pgizi Opublikowano 8 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 8 Września 2017 Bieszczadzki czas relaksu Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Bieszczadzki czas relaksu Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 8 Września 2017 Sympatycy Opublikowano 8 Września 2017 Tak teraz Relax... pozdrowienia Maniuś
Sympatycy KriSSo Opublikowano 9 Września 2017 Sympatycy Opublikowano 9 Września 2017 12 godzin temu, AndrzejMyslowiceS napisał: Pokażę wam parę zdjęć z Przemyśla. Piękny ten Przemyśl, trzeba będzie kiedyś zwiedzić. 7 godzin temu, Rzelu napisał: Dobra, dobra, GDZIE BUNKRY? Wszystko, tylko nie bunkry. Świeże powietrze, otwarta przestrzeń zdecydowanie.
Klubowicze pgizi Opublikowano 9 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2017 Trytytka rulez Drugi raz śruba puściła. .. jedną zgubiłem. Bagaż trzeba będzie sznurkiem przywiązać Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Kolejny fajny dzień w Bieszczadach Chociaż moja mina raczej tego nie oddaje.Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 Troszkę odpoczynku Ci się przydało pojeździłeś pofruwałeś góry zwiedziłeś ognisko rozpaliłeś super wyprawa dawaj więcej foci bo zazdraszczam tak trzymać.
kordziuk Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 Pigizi z tym łamaniem to nie przesadzaj ????Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze pgizi Opublikowano 9 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2017 To jeszcze na dobranoc taki widoczek Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Zbychu Opublikowano 10 Września 2017 Opublikowano 10 Września 2017 Szkoda, że się skończyło. Było super Podziękowania dla organizatorów i całego towarzystwa.
Klubowicze Karolina Opublikowano 10 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2017 Tym razem dojechałam do domu bezawaryjnie. Jestem wyjeżdżona, wytańczona, wygrzana i wymasowana. Tylko kiedy ja to wszystko odeśpię...
Klubowicze karton Opublikowano 10 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2017 Było super organizatorowi o wszystkim dzięki za miłe spędzony długi weekend Do zobaczenia za rok w ustrzykach
Rekomendowane odpowiedzi