upiór Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 No to sezon na 100 procent otwarty . Pogoda była łaskawa droga zdziałki była super białe rakiety w blasku promieni słoneczka wyglądały ładnie jedna sztuka to tak rwała że chej . Boguś Robson dzieki za kulonko jak zwykle było fajne , miło było wszystkich spotkać no prawie , działkowiczom dzięki za kawę . To do miłego .
LWfilip Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Witajcie w miesiącu Maju . Jak co roku ( bo już teraz bardzo rzadko )wykonałem spotkanie z Kolegami od skuterków Trzeba przyznać, że te maszyny nie są już jednostkowymi przykładami. Skutery są wszędzie! Ponawiam linka do fotek ze spotkania. Pozdrawiam. https://goo.gl/photos/VHuBF8XarndpKtSg8 oraz https://goo.gl/photos/XBpeuzvvxAstxVmH6
Bobas Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 O !!!!! I nawet ten od zielonej butelki się przykulał .
upiór Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Opublikowano 2 Maja 2017 1 godzinę temu, Bobas napisał: O !!!!! I nawet ten od zielonej butelki się przykulał . Ma się czym to się śmiga hi hi hi . Pozdrawiam Powalki .
Klubowicze robson Opublikowano 2 Maja 2017 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2017 No i maj nastał, sezon oficjalnie otwarty. Dzięki wszystkim za spotkanie - nawet Poznań się przykulał :). Działkowiczom dzięki za poczęstunek, a temu od butelki i Bogdanowi za wspólne wyjazdy i szczęśliwe powroty do bazy.
Klubowicze robson Opublikowano 7 Maja 2017 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2017 Zaczynam mieć tak jak Bobasek, na 10 wyjazdów 9 razy pada deszcz. Jadę do fabryki ok. 8 pada, potem prawie cały dzień nie pada, zbliża się 21 i deszcz już czeka na mnie.... Chyba Upiorek przekupił szamana, trzeba będzie go przebić jakoś.
antek771 Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 Ja miałem sporo szczęścia na kulanie sobotę po pracy . Zrobiłem kółko coś pod 140 km( Inowrocław-Gąsawa-Mogilno-Przyjezierze-Inowrocław) i malutki deszczyk przywitał mnie dopiero pod domem . Po 10 minutach ulewa z piorunami
upiór Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Opublikowano 8 Maja 2017 Mało kasy to takie efekty . Ty za autostrady nie było 2,00 w kolorze butelki to teraz tego są efekty . Nic dodać nic ująć , białe rakiety .
Bobas Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 Biały piorun zawsze przyciąga biały szkwał i biały deszcz. Nie wróży to nic dobrego w pogodzie.
michu Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 No i dzisiaj też szybki skrobalem, piękną mamy wiosnę :-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
upiór Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Opublikowano 9 Maja 2017 E tam w Gizycku dziś rano na nartach śmigali to jest wiosna .
Bobas Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 Powiem Wam, że ja dziś jechałem przez moment w całkiem pokaźnej śnieżycy. Wiosno przybywaj !!!!!
upiór Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Opublikowano 11 Maja 2017 Bobasku wiosna od dziś teraz jest 5 na + dochodzi druga Jeszcze kilka metrów myjemy i do domku spać .
michu Opublikowano 12 Maja 2017 Opublikowano 12 Maja 2017 Huraaaaaa jest słońce, jest moc :-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Bobas Opublikowano 12 Maja 2017 Opublikowano 12 Maja 2017 Sprzedałem dziś Gilerę. Będę musiał teraz polatać na rowerze .
upiór Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Opublikowano 13 Maja 2017 Bobasku termin ustawowy 14 dni Ty nie wytrzymasz Pozdrowionka . Na działkach jest moc hi hi hi przykryta i śpi .
Bobas Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 To nie był przecie mój sprzęcior . Nie miałem wyboru. A ta przykryta tajemnicza moc to co to ?
upiór Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Opublikowano 14 Maja 2017 Witam serdecznie troszku na działkach się było kiedyś odpocząć trzeba . Dzięki za mile spędzony czas jak za starych dobrych lat , jak powiedziała Sławka czas ucieka . Jolka dzięki że nas pogoniłaś bo było już cacy za jedzonko dzięki dziewczyny , no mam na myśli ciasto , pychotka troszku się na pracowały . Z innej beczki Michale mina twoja na dzień dobry była super szkoda że nie załapałem tematu a by fotkę szybko walnąć , takie niespodzianki są super . Szkoda tylko że tak ostatnio mało się spotykamy że ten czas w miłym gronie szybko mija no i jeszcze Tatulek akurat jak synek się wybrał to On śmiga gdzieś po świecie szkoda że nie dane nam było z tatulkiem się spotkać i ten teges hi hi hi . No ale skoro miał zaplanowany wyjaz w tym terminie to co ja mogę poradzić . Pozdrawiamy Alina & upiorek .
michu Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 No to Małi nam zaimponowaleś, no no piękna furka, faktycznie szczenka mi opadła tylko garniaka było brak :-). Też bardzo dziękujemy że nas odwiedziliscie z Alinką. Było bardzo fajnie :-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
upiór Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Opublikowano 18 Maja 2017 Witam z rana . Pogoda super prawie lato , teraz wiem dlaczego Stasiu nie odbiera tel i po pracy śmiga na działkę . Stasiu wielkie dzięki .
michu Opublikowano 20 Maja 2017 Opublikowano 20 Maja 2017 Mała przejażdżka Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
upiór Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Opublikowano 24 Maja 2017 Ale super fotka , wiosna na całego . Tatulek dzięki za spotkanie i całokształt tematu . Nie ma jak Ojciec i syn . Rodzina to siła . P>S> A co mi tu tak cicho nikt nic nie robi nie pisze , przyjdzie chyba butelkę sprzedać .
Rekomendowane odpowiedzi