Termi_N Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 1.05 ma zostać zorganizowane otwarcie sezonu w Bydgoszczą. Pogoda ma dopisać więc kto jeszcze leci? 1. Termi_N Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zobaczę jak się sytuacja potoczy,ale wstępnie obiecałem synowi,że polatam razem z nim jego 50tką A nie widzę jechać 50km/h do Bydgoszczy.... Ale jakby miało nie dojść do skutku to chętnie bym pojechał z Tobą
dziadzia Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Cholender z tobą Tomcio zawsze tylko jak Ci pisałem, pojadę ale do Kołobrzegu na rybkę do syna i to do końca nie wiem w który dzień czy niedziela czy poniedziałek jak by się co zmieniło natychmiast dam znaka.
Termi_N Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zbiórka w Gnieźnie o 10:30 na stacji Lotos obok MacDonalda - to zaraz za katedrą pierwsze rondo przy trasie na Bydgoszcz ul Żwirki i Wigury 32Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Leo60 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Tomek w tym roku nie latałem jeszcze dalekich tras i tak myślę o Bydgoszczy do łącze o 10,30.
Termi_N Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Nie ma sprawy czekamy.Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Spotkanie jest o 12.00 na parkingu przy Tesco na torunskiejWysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka
dziadzia Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Przemek przepraszam, ale jestem w Kołobrzegu tak jak Ci mówiłem w Rogoźnie na rozpoczęciu, tak że bawcie się dobrze.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Mój młody jednak umówił się z kumplami -jutro jakis projekt do szkoły wspólnie robią,Także mam wolne......JADĘ Z WAMI
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 1 Maja 2017 Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2017 Jeszcze Leo jedzie ....Dołączę w Gnieźnie ....jakbym się spóźnił parę minut to poczekajcie....
Marko7 Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 Dziękuje wszystkim za towarzystwo i za to, że zechcieliście dostosować się do możliwości mojego komarka Wyszła super przejażdżka 240 kilometrów nawinięte super pogoda jeszcze lepsze towarzystwo. Mam nadzieje, że do zobaczenia. Kilka fotek z otwarcia ( jak to bywa fotografującego zwykle brakuje na nich)
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 1 Maja 2017 Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2017 Dla mnie wypad MEGA ....Coprawda było to dopiero moje trzecie otwarcie sezonu poza Poznaniem i Wolsztynem,ale dla mnie Mistrzostwo Świata pod każdym względem.Podróż z Wami to sama przyjemność.... Wrzucę filmik z tego wyjazdu ,ale musicie się uzbroić w cierpliwość AAA i Przemek - Udzielam Ci rozgrzeszenia
Termi_N Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Opublikowano 8 Maja 2017 Troszke żałuję że z Fundim i kolegami bydgoskimi malo czasu spedzilismy , ale w innym watku temacie conieco zaproponuje Termi.n ufam że się odezwie. Co do tego ma moje odzywanie się w sprawie zaproszenia? Ja rzuciłem propozycję która się przyjmie dopiero zobaczymy z jakim odzewem a Ty możesz rzucać kolejne pomysły. Tylko mam 2 wątpliwości: - jeśli się spotykać to w jakimś rozsądnym gronie z naszej strony a nie w 3 czy 4 osoby bo jak będzie nas mniej niż ich to obciach - a po drugie to słaba lokalizacja bo mocno tematyczna i w dodatku daje słabe możliwości gdzie pojechać dalej gdyby chciano się przejechać wspólnie - bo drogi tam kiepskie a chyba że mówimy o gonitwie wokół Jeziora Powidzkiego albo w kierunku Lichenia Masz ochotę to zapraszaj ale myślę że trzeba mieć to na uwadze. Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi