atat13 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Witam Chciałbym zaprosić wszystkich na rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Bełchatowie, które odbędzie się 30 kwietnia pod kościołem Miłosierdzia Bożego na osiedlu Binków (lokalizacja tutaj ).. Oprócz Mszy Świętej i poświęcenia motocykli będą także inne atrakcje (szczegóły poniżej), nie posiadam linku bezpośredniego (brak FB) i mam tylko zdjęcie. Do jezdnych mogę podprowadzić na miejsce celu z stacji Skorpion (blisko mam do niej) godzina myślę coś ok 13 Plan imprezy : Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do mojego miasteczka ;-)
atat13 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Witam dzis z rana pogoda pozytywnie mnie zaskoczyla i niech bedzie caly taki dzienWysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Witam Nie wiem czy ktoś był ale tak informacyjnie wrzucam kilka fotek : Przed mszą : Proboszcz : Spotkanie po paradzie (jeszcze nigdy nie przejechałem na tylu czerwonych i to jeszcze przy policji ;-) )
gucio6 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 teraz przy okazji przeglądając sobie tutaj przyuważyłem swoją "fure" na przed ostatnim zdjęciu
Rekomendowane odpowiedzi