bleq Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Hej, Cześć, Dzień Dobry !! Po kilku latach jazdy na Honda Pantheon 125 oraz zjedzonych zębach na drążeniu tematu customowych bobberów, a w szczególności kultu customowej Hondy Ruckus w koncu zakupiłem "materiał" pod mój projekt. Z racji bardzo ladnej ramy padl wybór na Burgmana 400. Oczywiście myślałem o 650 , ale cieżko trafic na jakas ciut zajechaną sztukę, żeby nie bylo szkoda jej odzierać z plastiku a to właśnie mam w planie . W miare możliwości będe dokumentował projekt i w razie potrzeby pytał w załączniku jedna z inspiracji pozdrawiam Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 No to witam i pozdrawiam z Rzeszowa, teraz już oficjalnie A co do "bobbera" to odpowiadam we właściwym wątku. Odnośnik do komentarza
1912michał Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Cześć, ciekawe założenia osobiście czekam na więcej z dużym zainteresowaniem. Powodzenia w projekcie. Odnośnik do komentarza
Bogusz Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Witam z Rzeszowa . Bardzo ciekawy projekt . Będę śledził Twoje poczynania wraz z rozwiązaniami , które zastosujesz . No , ciekawie się zapowiada . Wytrwałości życzę i pozdrawiam .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Wrzucaj na bieżąco wyniki prac Ps. Inspiracją niech będzie także i ten wątek -> Bobber maxi Odnośnik do komentarza
Klubowicze Piootr Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Kibicuje twojemu projektowi. Może i mnie zainspirujesz ?Pozdrawiam Piootr Odnośnik do komentarza
Sympatycy irasko Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Witaj kolego...trzymam kciuki.... rewelacyjny pomysł. Czekam na postępy. Odnośnik do komentarza
syndaren Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Inspiracja piękna! Dzieje się coś w tym temacie? Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Dzieje się, dzieje. Też obserwuję. Silnik odpalony. , a na razie przednie zawieszenie w robocie . Odnośnik do komentarza
Klubowicze Piootr Opublikowano 4 Września 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Podbijam temat. Ciekawe jak projekt ? Pozdrawiam Piootr Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi