Sympatycy Robsson Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2017 A ja dziś pomogłem szwagierce wymienić aku, olej i płyn hamulcowy. Pojechałem też dobić powietrza na Orlenie. Miałem frajdę jadąc moim skuterkiem z przed 9 lat.
Marek62 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 31 minut temu, KOT66 napisał: ja sie bawie z pradem Ciekawe czy od tego prądu kotowi sierść się jeży?
KOT66 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 3 minuty temu, Marek62 napisał: Ciekawe czy od tego prądu kotowi sierść się jeży? siersc nie....ale ogonek jak sterczy
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2017 siersc nie....ale ogonek jak sterczy Dobrze, że ogonek
romeo1971 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Jutro lecę z Izabelą zdobywać Górę Czcibora jak by ktoś coś to myślę że ok 11 startujemy z Wielgowa Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Lecę z wami ale tylko do lasu i zawijam z powrotem Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Kamil an400 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Czy ktoś ma ochotę pojeździć po okolicy ?
wd40 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Właśnie wróciłem z Międzyzdrojów i spotkałem piękną parę z naszej grupy, bez skuterka.
darecki2059 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 A ja pokulałem się dzisiaj skutem po mieście 2 godzinki. I fajnie było.
Kamil an400 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Ja dziś nakrecilem trochę mil do Polic pojechałem
Elvis Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2017 A my nakręciliśmy prawie po 300 km ... ja oczywiście przekroczyłem ...Marek, Roman, Łukasz, Szymon, Marcin ... dzięki za fajnie spędzony dzionek ...
marekb9t Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Lipy nie ma Grupa Spacerowa nie zasypuję gruszek na wierzbie tak było dziś
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Nam też udał się sponton. KriSSo poszedł dziś na wagary - urwał się z części zajęć i wysłał SMS z informacją do natychmiastowego działania. Żeby zdążyć dołączyć, musiałem przerwać obiad i biegiem pojechać do firmy po skuter... zdążyłem na styk na 15.30, na miejsce spotkania, na Bezrzeczu... W Kołbaskowie dogonił nas Kunisz, jeszcze w nie dopiętej kurtce i rozwiązanym bucie Panowie dziękuje bardzo za tą spontaniczną przejażdżkę - Krzysiu musisz pomyśleć nad częstszymi wagarami Do następnego razu Zdjęcia autorstwa ArtCho
marekb9t Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 W Polsce też jest pięknieWysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Ale w Niemczech bezpieczniej i asfalt lepszy ;-)
romeo1971 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 http://www.klubmotocyklowy.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=134 Kto nie wie to warto poczytać zasady jazdy
marekb9t Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Ale w Niemczech bezpieczniej i asfalt lepszy ;-) Słońce lapiej świeci .....
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2017 ... właśnie, też Mareczku ;-) No co my (z Arturem i Krzysiem), biedne żuczki, mamy zrobić skoro mieszkamy prawie przy granicy z NRD, a do tego bardzo lubimy tam jeździć...
NooSzymoN Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Dziękuję Grupie Spacerowej za świetną wycieczkę w piękne okolice. Kalorii było trochę za dużo, więc następnym razem jadę rowerem Co do zachwytów nad NRD, to Niemiaszki mają chyba inne zdanie, bo spotkaliśmy ich całkiem sporo. Chyba, że to imigranci uciekający przed imigrantami.
minimi1 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 9 godzin temu, wd40 napisał: Właśnie wróciłem z Międzyzdrojów i spotkałem piękną parę z naszej grupy, bez skuterka. Piękny pozdrawia
Elvis Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2017 ... właśnie, też Mareczku ;-) No co my (z Arturem i Krzysiem), biedne żuczki, mamy zrobić skoro mieszkamy prawie przy granicy z NRD, a do tego bardzo lubimy tam jeździć... jak to czytam, to robi mi się niedobrze ... W Polsce też jest pięknieWysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Nie wiem czy zauważyłeś ale ... w DDRowie jest jakby inne niebo ... może bardziej niebieskie ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2017 W Polsce też jest pięknieWysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Zgoda. A zwłaszcza w tych rejonach, gdzie byliście. (...) Co do zachwytów nad NRD, to Niemiaszki mają chyba inne zdanie, bo spotkaliśmy ich całkiem sporo. Chyba, że to imigranci uciekający przed imigrantami. Eee, pewnie przyjechali po tanie fajki do Krajnika i nie mogli znaleźć drogi powrotnej, więc się snuli po Polsce, szukając znaków drogowych, z których coś zozumieją
Sympatycy Urbi Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2017 2 godziny temu, Elvis napisał: jak to czytam, to robi mi się niedobrze ... Mirku, tak mi przykro, ale nie martw się, jak będziesz kiedyś z nami jechał, przygotuję się i zaopatrzę w torebkę i aviomarin... ;-)
Klubowicze ArtCho Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2017 http://www.klubmotocyklowy.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=134 Kto nie wie to warto poczytać zasady jazdy Nie tylko poczytać, ale i stosować się. Nam w GZ prawie to wychodzi, ale zdarzają się sytuacje, że ktoś zaszarżuje Czasami. Romek, dzięki!
Gregor998 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Jeszcze kilka wyjazdów do DDR i zaczną pisać po niemiecku na forum Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy KriSSo Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Ty lepiej prawo jazdy zrób, to też pojedziesz . Póki co, masz szlaban. Poza tym, Komarka już naprawiłeś? Czy dalej stoi popsuty? Jak naprawiłeś, to dawaj cynka i jedziemy, póki słońce świeci. Może być po Polsce. Temat DDR zostawmy, język niemiecki również. Ciepło jest, to na koń i jazda. Można się karnąć dzisiaj po południu, około 17:00-17:30. Kierunek obojętny.
Rekomendowane odpowiedzi