Elvis Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 No i nastał nam miesiąc czwarty … czyli kwiecień ... a to oznacza że wiosna pełną gębą ... I pozostaje mieć tylko nadzieję że miesiąc nie będzie taki jak to przysłowie o nim mówi … że nie będzie niczego przeplatał i raczył nas będzie wszech ogarniającym ciepełkiem … No cóż skuterowi fani ... W tym miejscu życzę nam wszystkim mnóstwa słonecznych i ciepłych dni ... ... szerokich i przyczepnych asfaltów na których nie spotkamy żadnych nieprzewidzianych sytuacji ... samych super pomysłów na polatanki aby dawały nam, jak najwięcej przyjemności z kulania naszych ulubionych zabawek ... No i najważniejsze ... nie szaleć Panowie, bezpieczeństwo stawiamy na miejscu pierwszym ... Tymczasem pozdrawiam i do zobaczenia w trasie ... Miesiąc kwiecień uważam za otwarty ...
Sympatycy Urbi Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Koledzy, Przyjaciele, Członkowie GZ Burgmanii, Muszę Wam do czegoś się przyznać... niestety chyba wypaliłem się już maxi skuterowo... Wy już prawie wszyscy jeździcie, czerpiecie z tego przyjemność, a ja nawet nie mam chęci na to, żeby pojechać do garażu, w którym stoi TMAX... Czas zakończyć przygodę z Burgmanią... jedni przychodzą a drudzy odchodzą... takie jest życie... Podjąłem decyzje o sprzedaży Yamahy - mój przepiękny TMAX jest do wzięcia...Jest ktoś chętny ?
wd40 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Wojtek, mój kolega jak zda prawko na nowych warunkach to byłby zainteresowany.
burgifan Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 ? I co dalej ? Wojtek ! Nie bluźnij ! A mówiłem, kup se burka...
dr.big Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Ja muszę za 4 tygodnie złomować 530- kę, bo przegląd się skończy i nie dostanie nowego w de, ze względu na zaostrzone normy spalin... To bym reflektował na Twój od razu .
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Administrator Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Urbi, nie działaj pod wpływem emocji ! Ja już wszystko zezłomowałem
Sympatycy Robsson Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2017 A ja jutro jadę po CBR Niestety biegowiec ale Tomek daje rade to i ja poradzę. Po przerejestrowaniu Integre wystawiam na sprzedaż. A to moja nowa zabawka Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
minimi1 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 2 godziny temu, Urbi napisał: Koledzy, Przyjaciele, Członkowie GZ Burgmanii, Muszę Wam do czegoś się przyznać... niestety chyba wypaliłem się już maxi skuterowo... Wy już prawie wszyscy jeździcie, czerpiecie z tego przyjemność, a ja nawet nie mam chęci na to, żeby pojechać do garażu, w którym stoi TMAX... Czas zakończyć przygodę z Burgmanią... jedni przychodzą a drudzy odchodzą... takie jest życie... Podjąłem decyzje o sprzedaży Yamahy - mój przepiękny TMAX jest do wzięcia... Jest ktoś chętny ? Coś w tym jest, ja też już nie jeżdzę na skucie i też nie zaglądam do garażu. Chyba starość mnie dopadła
Sympatycy Urbi Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2017 ? I co dalej ? Wojtek ! Nie bluźnij ! A mówiłem, kup se burka... Bez urazy, ale gdybym sobie wcześniej kupił burka, to przygodę z Burgmanią zakończyłbym już dawno
romano77 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 W pierwszej chwili dałem się wam nabrać DZIADY JEDNE!!!! Ale już wszystko jasne.
darecki2059 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Może ktoś jest chętny na kulanko dzisiaj ok 13,00. Mamy już kilku chetnych. Będzie Czemil, Hektor, Sławoy, WD40, Darecki. Może ktoś jeszcze zainteresowany to zapraszamy. Jestem pod telefonem 694422130. Pozdrawiam. Jednak zmiana planów. Spotkanie o 14,00 pod McDonalds.
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Administrator Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Bez urazy, ale gdybym sobie wcześniej kupił burka, to przygodę z Burgmanią zakończyłbym już dawno Masz świadomość, że grzebiesz w bombie?
Sympatycy Robsson Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Niestety z przyczyn zawodowych nie było mi dane wybrać się do Gorzowa czy Drawna, nie mniej jednak sobota udana. Niemiecki komin został okrążony a i pogaduchy, kawka i lody zaliczone.
czemil Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 9 godzin temu, Urbi napisał: Koledzy, Przyjaciele, Członkowie GZ Burgmanii, Muszę Wam do czegoś się przyznać... niestety chyba wypaliłem się już maxi skuterowo... Wy już prawie wszyscy jeździcie, czerpiecie z tego przyjemność, a ja nawet nie mam chęci na to, żeby pojechać do garażu, w którym stoi TMAX... Czas zakończyć przygodę z Burgmanią... jedni przychodzą a drudzy odchodzą... takie jest życie... Podjąłem decyzje o sprzedaży Yamahy - mój przepiękny TMAX jest do wzięcia... Jest ktoś chętny ? Wojtek, dobrze dziś pierwszy kwietnia, bo prawie dałem się nabrać........ A jak mnie nie nabierasz to numer znasz...........
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Dzięki sponsorowi czyli BMW i oczywiście wszystkim kolegom za fajny wypad, było SUPER, dawać foty.
Joshua_77 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Hahaha! Dobry Prima Aprilis Wysłane z Samsung SM-A500FU za pomocą Tapatalka
romeo1971 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 39 minut temu, bilety napisał: Dzięki sponsorowi czyli BMW i oczywiście wszystkim kolegom za fajny wypad, było SUPER, dawać foty. wstawiaj pierwszy
Sympatycy Urbi Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Koledzy, Przyjaciele, Członkowie GZ Burgmanii, Muszę Wam do czegoś się przyznać... niestety chyba wypaliłem się już maxi skuterowo... Wy już prawie wszyscy jeździcie, czerpiecie z tego przyjemność, a ja nawet nie mam chęci na to, żeby pojechać do garażu, w którym stoi TMAX... Czas zakończyć przygodę z Burgmanią... jedni przychodzą a drudzy odchodzą... takie jest życie... Podjąłem decyzje o sprzedaży Yamahy - mój przepiękny TMAX jest do wzięcia...Jest ktoś chętny ? Prima aprilis Masz świadomość, że grzebiesz w bombie? Wiem, wiem, pakuje się w gips
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Dzięki chłopaki za super polatankę. Od wiatru i słońca aż twarz przyjemnie szczypie Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2017 A ja dziś musiałem zmienić plany. Najpierw krótkie kulanko z małżonką (oczywiście na skuterze ), a potem wiosenne porządki w ogródku. Się prosił się... Przycięliśmy róże, wierzbę, przesadziliśmy dwa krzewy i w końcu poszatkowałem choinkę
darecki2059 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 No fajowo było. Oby częściej w tak licznym gronie.
grota10 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 A ja dzis zaliczylem otwarcie w Gorzowie i "prawie" w Drawnie.Na Orlenie spotkalem nasza grupe,ale niestety bylo juz po imprezie.360 zaliczone
Rekomendowane odpowiedzi