kunisz Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 8 godzin temu, bilety napisał: Dlaczego tylko Rysia burka? a inne skutery w GZ? Mareczku, bo on się skupił szczególnie na Burkach, co do BMW nie widziałem negatywnych wypowiedzi, to powinno być pocieszeniem dla BMW. 8 godzin temu, Urbi napisał: Kochany Seniorze, przyznam szczerze, że byłem rozczarowany, że tak długo czekałem na ripostę... Proszę o wybaczenie... Przeprosiny przyjęte
minimi1 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 2 godziny temu, Rzelu napisał: Silnik został zmieniony od modelu K7 czyli w roku 2007. Dziękuję Wam bardzo- kolega się pytał- zdaje się, że powoli dojrzewa do jakiegoś jednoślada
marekb9t Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Przeprosiny przyjęte Rozczarowałeś mnie Ryszard miałem nadzieję na jakiś mały lincz albo chociaż mordobicie połączone z komisyjnym paleniem srimaksa a Ty od tak sobie przyjmujesz przeprosiny. Tak być Rysiu nie może Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
grota10 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zmienic gume musze(w kole) i wywazyc .Gdzie najlepiej i od reki?
burgifan Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 No przecież masz w Policach Koło Lidla. Z wyważeniem.
grota10 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 No patrz. Kiedyś chyba nawet to ty pisałeś,teraz mi się przypomniało. Dzięki
Rzelu Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 4 godziny temu, przemo honda napisał: Wnioskuje z tej wypowiedzi ze nie macie w planach spotkania z wielkopolska grupą Burgmanii czyli PES ??? HMMMM zastanawiające Przemo, My tu na Ziemiach Odzyskanych pielęgnujemy duch wolności. indywidualizmu i prawa do własnych wyborów. Dlatego nie spotykamy się nawet sami ze sobą.
marekb9t Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Przemo, My tu na Ziemiach Odzyskanych pielęgnujemy duch wolności. indywidualizmu i prawa do własnych wyborów. Dlatego nie spotykamy się nawet sami ze sobą. Święte Słowa Bracie Rzelu Święte bo i po co się spotykać? Chyba tylko po to że by się dowiedzieć że On nie może
wd40 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Wycinek z ogloszenia goscia ktory sprzedaje Kawasaki Nonja ZX10R Egzekutor streetfighter street naked; Uprzedzajac pytania : NIE NADAJE się na pierwsze moto , a raczej na ostatnie ... Nie sprzedam 18- latkowi w rurkach ! Jeżeli jestes rozważny, masz rodzinę , dom , dzieci itp. Również motocykl nie jest dla Ciebie , zostan w domu i oglądaj familiadę. Sprzęt dla ludzi szalonych . Cena jest okazyjna. Gdy zobacze , ze dobrze ogarniasz sprzęt i jestes godnym następca " egzekutora" opuszczę na paliwo i dobra flaszkę. Jazda próbna tylko i wyłącznie z pieniędzmi w reku ! Lokalnym gawedziarzom oblatywaczom dziękuję ! Tylko osoby poważnie zainteresowane ! Możliwa zamiana , najchętniej na busa , samochód , motocykl crossowy czy inny który wzbudzi moje zainteresowanie. Nie mam nic do ukrycia z masz pytania pytaj ! Kontakt najlepiej po godzinie 18
Sympatycy Urbi Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Przyszedł kwiecień i rozpocząłem oficjalnie sezon, przyjeżdżając pod Pleciugę. Przyjechało 11 maxi - i tak nieźle jak na taki wczesnowiosenny spot. Było trochę zimno, ale cieszę się, że spotkałem się z Wami, i że zobaczyłem Wasze mordeczki, a przy okazji poznałem nowych kolegów - bardzo mi miło. Żałuje że nie mogłem uścisnąć prawicy seniora Kunisza, ale następnym razem. Pozdrawiam wszystkich i do następnego razu.
Rzelu Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 A może by tak w sobotę do Kostrzyna? http://muzeum.kostrzyn.pl/pl/z-zycia-twierdzy/aktualnosci/item/236-otwarcie-sezonu-8-kwietnia
Klubowicze bilety Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2017 6 godzin temu, minimi1 napisał: chyba jeszcze za zimno Za zimno nie jest tylko trzeba się ubrać lepiej.
dr.big Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Na niedzielę teraz zapowiadają super pogodę.
Klubowicze bilety Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Oficjalne zdjęcia z rozpoczęcia sezonu z BMW tutaj
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Jak spędzacie sobotni wieczór?
romeo1971 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 A tak Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
marekb9t Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Jutro lecę z Izabelą zdobywać Górę Czcibora jak by ktoś coś to myślę że ok 11 startujemy z Wielgowa Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2017 ja sie bawie z pradem Kot elektryczny A tak Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Dobrze dobrze. Ktoś musi pracować, żeby nie musiał pracować ktoś.
Rogierro Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 A ja tak :-)Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi