Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2017 43 minuty temu, kunisz napisał: Do tej pory tolerowałem twoje wpisy a teraz przecholowałeś, przyszedł czas na ... nienawiść wobec twojej osoby i T-Maxa, którego też nienawidzę ☻☻☻ Kochany Seniorze, przyznam szczerze, że byłem rozczarowany, że tak długo czekałem na ripostę... Proszę o wybaczenie...
Klubowicze bilety Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2017 5 minut temu, romeo1971 napisał: Ja bym proponował umycie burka Rysia aktywną piana i polerka nabranie szacunku Dlaczego tylko Rysia burka? a inne skutery w GZ?
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2017 9 minut temu, marekb9t napisał: Była Majesty i ona była "ach" teraz jest Tmax i on jest "och" będzie xxx i to będzie "ach och" a cała reszta jest "be" Właścicielu Robala, co nie wolno się podroczyć...? 5 minut temu, bilety napisał: Dlaczego tylko Rysia burka? a inne skutery w GZ? Przecież jeszcze chyba nie podpadłem wszystkim w GZ...
marekb9t Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 1 minutę temu, Urbi napisał: Właścicielu Robala, co nie wolno się podroczyć...? Przecież jeszcze chyba nie podpadłem wszystkim w GZ... Stwierdzam fakty a co do podpadnięcia to pracuj nad tym dalej jesteś na dobrej drodze a Rysia ludzie słuchają
Sympatycy KriSSo Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2017 15 minut temu, bilety napisał: Dlaczego tylko Rysia burka? a inne skutery w GZ? To prawda. Mój Silver aż się prosi i błaga o mycie, tylko nie ma kiedy. Myślisz, żeby zawieźć go do Wojtka z prośbą o umycie w ramach zadośćuczynienia? Chyba pojedziemy z Rysiem we dwóch i po prosimy o "polerkę" . Ktoś jeszcze chętny? Marek? ArtCho? Elvis?
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Panowie, spokojnie, widzę że lista chętnych na moje mycie rośnie w zastraszającym tempie... Wiem, że wychodzi mi to całkiem nieźle, ale może powoli... Ustalmy jakąś kolejkę społeczną ;-) 32 minuty temu, marekb9t napisał: Była Majesty i ona była "ach" teraz jest Tmax i on jest "och" będzie xxx i to będzie "ach och" a cała reszta jest "be" Mareczku, wcale nie jest łatwo znaleźć IDEAŁ... Wymaga to trochę pracy i czasu... Ale mi się udało :-)
Klubowicze bilety Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2017 14 minut temu, KriSSo napisał: To prawda. Mój Silver aż się prosi i błaga o mycie, tylko nie ma kiedy. Myślisz, żeby zawieźć go do Wojtka z prośbą o umycie w ramach zadośćuczynienia? Chyba pojedziemy z Rysiem we dwóch i po prosimy o "polerkę" . Ktoś jeszcze chętny? Marek? ArtCho? Elvis? Krzyś zrób społeczną listę, ja chętny.to zobaczymy czy można będzie Wojtkowi wybaczyć za Rysia.
romeo1971 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 15" koła też za pomysł chociaż byWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 15" koła też za pomysł chociaż byWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 17" Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2017 15" koła też za pomysł chociaż by Roman, ale o co chodzi... ???
romeo1971 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Integry też Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy KriSSo Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2017 19 minut temu, romeo1971 napisał: Integry też No nie, nie .... Romku, bez brawury. Mówimy o myciu skuterów, a nie motocykli w automacie .
romeo1971 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Ale ja byłem pomysłodawcą kary i wszyscy są zadowoleni oprucz WojtkaWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Rogierro Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Nasze Integry są zadbane i nie potrzebują takich extra fanaberii :-)
Klubowicze ArtCho Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Kolejka społeczna do mycia przez Urbiego:1. Kunisz2. ArtCho3. KriSSo4. ...
romeo1971 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 1. Kunisz2. ArtCho3. KriSSo4. romeoWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2017 23 minuty temu, ArtCho napisał: Kolejka społeczna do mycia przez Urbiego: 1. Kunisz 2. ArtCho 3. KriSSo 4. ... A ja to gdzie?
Rogierro Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Romeo, miej swoją godność, zachowaj się jak prawdziwy członek społeczności 15+, wypisz się z tej listy Panie, wstydu oszczędź ;-)
Klubowicze bilety Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2017 8 minut temu, Rogierro napisał: Romeo, miej swoją godność, zachowaj się jak prawdziwy członek społeczności 15+, wypisz się z tej listy Panie, wstydu oszczędź ;-) Tak tak wypisz się.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2017 A ja to gdzie? Marek, przepraszam... 1. Kunisz2. ArtCho3. KriSSo4. Romeo (No, chyba ze zrezygnuje )5. Bilety
Sobier Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 17 godzin temu, Urbi napisał: Ilość TMAX'ów wcale nie dziwi, to najpopularniejszy maxi-skuter o pojemności powyżej 300cm3 w Italii. Włosi, podobnie jak ja, kochają TMAX'a Tu masz rację widziałem na własne oczy 3 godziny temu, kunisz napisał: Do tej pory tolerowałem twoje wpisy a teraz przecholowałeś, przyszedł czas na ... nienawiść wobec twojej osoby i T-Maxa, którego też nienawidzę ☻☻☻ Wojtek musisz uważać na spocie obawiam się że z tej nienawiści możesz mieć porysowanego T-Maxa W razie W dzwoń TST jest też obecna na codzień w Szczecinie
Elvis Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Mnie w te rozgrywki proszę nie mieszać ... ja już dawno temu użyłem opcji "ignoruj" ... i bardzo dobrze się z tym czuję ...
minimi1 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 zmiana tematu- pytam expertów burkowych- Panowie- od jakiego oznaczenia, generacji burek 400 nie bierze oleju?
Rzelu Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 38 minut temu, minimi1 napisał: zmiana tematu- pytam expertów burkowych- Panowie- od jakiego oznaczenia, generacji burek 400 nie bierze oleju? Silnik został zmieniony od modelu K7 czyli w roku 2007.
burgifan Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Piotruś od mojego wzwyż Z tym myciem, to uważam, że Wojtek powinien za karę myć tylko Burki, bo te obraża. Mnie też obraził kilka dni temu i na razie go nie lubię Acha - Rysiu na prezydenta !
Rekomendowane odpowiedzi