Sympatycy Urbi Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Czyściliśmy dwa skutery razem z Piotrem, Forze i TMAX'a. Trzeba było obudzić je w końcu z zimowego snu i zmyć zimowy kurz i pajęczyny Pierwsze kilometry w tym sezonie zaliczone, więc można powiedzieć, że dołączyliśmy do rozpoczętego przez Was sezonu motocyklowego. Do zobaczenia na drodze i na spocie
minimi1 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Tak jest Wojtku, może i obudziliśmy się póżno, ale za to radośnie. Dzięki za tablicę (już nie lata -:)) i mini, mini spota
Elvis Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Trzy godzinki pokulałem wokół komina ... i zlokalizowałem w niedalekiej odległości od miasta ... ruiny zamku rycerskiego ...
NooSzymoN Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Ta droga z płyt-dziurawek, przypomina mi stare pegeerowskie drogi w okolicy Kołbacza, Dębiny i Żelewa. Ale na te ruiny jeszcze nie trafiłem, fajne miejsce.
bodzio61 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 39 minut temu, Rzelu napisał: To zapewne warownia Zbójcerzy. Oj tak Oj tak to na pewno Zabójcerze a nawet powiem więcej co nie których można spotkać w czwartki pod Pleciugą[ŻART] pozdrawiam Bodzio61.
Rogierro Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Rozpoczęcie sezonu już za nami to proponuję wrócić do tematu wyjazdu na targi do Poznania. Patrząc na prognozę na piątek to optymizmem nie napawa, ma być chłodno i przelotnie padać. Mam jeszcze nadzieję, że może się jeszcze wszystko pozmieniać jak to często bywa. Ja dalej planuję jechać w piątek i dalej jestem zdecydowany pojechać na 2oo, oczywiście uzależniam to od pogody, nic na siłę.
Rzelu Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Ktoś wie coś więcej o kolizji srebrnego maxiskutera przy Głębokim?
grota10 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Ja w dalszym ciagu celuje na sobote.Pogoda podobna co w piątek ,wiec nie wiem czym pojade
Klubowicze ArtCho Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Florencja... Raj...
Sympatycy Urbi Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Przestań same piździpałki :-) Tam 125-tki to normalne, najczęściej używane skutery do jazdy po mieście. Za to my, w Polsce mamy "kompleks litra" i nasi motocykliści muszą mieć minimum 100 koni, bo przecież z mniejszą ilością nie da się jeździć po mieście
Klubowicze ArtCho Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Sporo t-maxów. Tak jak ktoś w którymś poście już pisał. A raj, bo sezon cały czas A dziś, przy 24 stopniach jeżdżą z kocami i mufkami
Sympatycy Urbi Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Ilość TMAX'ów wcale nie dziwi, to najpopularniejszy maxi-skuter o pojemności powyżej 300cm3 w Italii. Włosi, podobnie jak ja, kochają TMAX'a
Sympatycy Urbi Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Za to nie specjalnie gustują w Burkach... wolą zdecydowanie wszelkiej maści "piździpałki" na dużych kołach...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Hmm. Nie wiem czy wszyscy Włosi nie lubią burków, ale ja tutaj czterysetek widziałem mnóstwo. A większość - to masz rację - takie typu xmax czy jakieś podobne śmieszne w pozycji kiblowej. I wszędzie się wtykają.
Gregor998 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Czyli xmax śmieszny w pozycji kiblowej Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Czyli xmax śmieszny w pozycji kiblowej Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Dzieki Artur Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2017 16 minut temu, Gregor998 napisał: Czyli xmax śmieszny w pozycji kiblowej Grzesiek nie ma co się mazać, takie są fakty.
Gregor998 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
kunisz Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 13 godzin temu, Urbi napisał: Za to nie specjalnie gustują w Burkach... wolą zdecydowanie wszelkiej maści "piździpałki" na dużych kołach... Do tej pory tolerowałem twoje wpisy a teraz przecholowałeś, przyszedł czas na ... nienawiść wobec twojej osoby i T-Maxa, którego też nienawidzę ☻☻☻
Sympatycy KriSSo Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2017 A zaznaczę, że Kunisza wyprowadzić z równowagi wcale nie jest łatwo. Wojtku, zostaniesz surowo ukarany. Masz zakaz wchodzenia dzis na forum Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
romeo1971 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Ja bym proponował umycie burka Rysia aktywną piana i polerka nabranie szacunkuWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
marekb9t Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Była Majesty i ona była "ach" teraz jest Tmax i on jest "och" będzie xxx i to będzie "ach och" a cała reszta jest "be"
Rekomendowane odpowiedzi