bodzio61 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Oooo!!!!! Panowie! Nocne pogawędki to jest to......
burgifan Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Póki co pogoda do doopy, u mnie na wsi cały czas pada. Bardzo bym chciał oczywiście uczestniczyć w dzisiejszej ceremonii, ale to miała być przyjemność, na razie słabo to widzę. Obserwujemy dalej.
Gregor998 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Przestało padać 11:15 Pleciuga Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
burgifan Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 No i co tu robić? Byłem w Policach na zakupach, zrobiła się piękna pogoda, zaświeciło słońce, od razu cieplej, więc pomyślałem - jednak jadę! Rura na chatę, a po drodze znów wszystko się zmieniło, zaczęło lać, potem grad, o co tu chodzi? Jechać, nie jechać, o to jest pytanie...
Elvis Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Jak nie jak tak ... jechać ... Mieszkać w Szczecinie i nie być na paradzie to tak jak być w Rzymie i nie widzieć papieża ... wsiadać więc na kozy i jechać ...
Klubowicze bilety Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, grota10 napisał: Marek jak będziesz zabierz kubek Jestem w pracy, możesz podjechać kubek będzie
Elvis Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2017 No co Ty ... a miało być tak fajnie ... amerykancko ...
burgifan Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Pewnie ciekawsze byłoby zobaczyć jak chodzisz z kijkami
Klubowicze bilety Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Dzięki chłopaki za odwiedziny w pracy.
Elvis Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Burgifan ... Zapraszam, ale nie tylko do patrzenia ... do wspólnego kulania kijów ...
marekb9t Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Dzięki chłopaki za odwiedziny w pracy. Ja dziękuję za ciastka były pyszne Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze ArtCho Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2017 A ja zdołałem ominąć wszystkie deszcze niespokojne, które potargały psa W sumie z Wałami i "paradą" wyszło dziś prawie 300 km. Fajnie było się zobaczyć z Wami chłopaki, a zwłaszcza z Markiemb9t, z Sentem i Volfem, których dawno nie widziałem.
Elvis Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Wow ... DDR-owo ... kraina marzeń ... wydawać by się mogło że to gdzieś daleko a to, tuż za miedzą ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2017 22 minuty temu, Elvis napisał: Wow ... DDR-owo ... kraina marzeń ... wydawać by się mogło że to gdzieś daleko a to, tuż za miedzą ... Skoro skomentowałeś, to Ci powiem: przez prawie 6 godzin jazdy w NRD ANI RAZU nie miałem denerwującej czy niebezpiecznej sytuacji z innymi autami: jeśli się pojawiło (a nie było to częste), to jechało spokojnie i albo mnie wyprzedziło, albo ja je wyprzedziłem. Tylko wjechałem do Polski: na rondzie w Dobrej gość zjeżdżał bez kierunkowskazu (a ja jak głupi stanąłem, żeby go przepuścić...), następnie na wylocie z Dobrej usiadł mi na ogonie piękny BMW 2 z początku wieku i mnie popychał (mimo tego, iż jechałem 60 km/h). Na prostej za Dobrą dał po garach, wyprzedził mnie i... jechał 80 km/h (za miastem). Przed wjazdem do Bezrzecza z prawej z nowego osiedla wymusił pierwszeństwo jakiś citroen i - uwaga - jechał 30-40 km/h... (wymusił pierwszeństwo = zmusił mnie do hamowania). Dlatego wolę NRD... ------------------------------------------------ A teraz z innej beczki: http://www.24kurier.pl/aktualnosci/wiadomosci/motoserce/ Załapaliśmy się na kilka zdjęć
Sympatycy Robsson Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Świnoujście odwiedziła dziś Grupa Pomorska. Miło było z Nimi się spotkać i spędzić kilka godzin. Jutro ruszają do Drezna i dalej do Pragi i...
Elvis Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Arturze ... no przecież napisałem że to kraina marzeń ... niby odległa ... a jakże bliska ...Dawno tam nie byłem ... a jak zrobi się cieplej to chętnie z Tobą tam pojadę ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Arturze ... no przecież napisałem że to kraina marzeń ... niby odległa ... a jakże bliska ...Dawno tam nie byłem ... a jak zrobi się cieplej to chętnie z Tobą tam pojadę ... Trzymam Cię za słowo!
burgifan Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Dziś zawiodłem się na targach i to bardzo, no cóż pozostają tylko wspomnienia z prawdziwych targów sprzed kilku tygodni http://ifotos.pl/galeria/eesqx
Sympatycy Urbi Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2017 3 godziny temu, Robsson napisał: Świnoujście odwiedziła dziś Grupa Pomorska. Miło było z Nimi się spotkać i spędzić kilka godzin. Jutro ruszają do Drezna i dalej do Pragi i... Robert, byłeś jedynym przedstawicielem GZ na tym spotkaniu...???
Rogierro Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 4 godziny temu, ArtCho napisał: Skoro skomentowałeś, to Ci powiem: przez prawie 6 godzin jazdy w NRD ANI RAZU nie miałem denerwującej czy niebezpiecznej sytuacji z innymi autami: jeśli się pojawiło (a nie było to częste), to jechało spokojnie i albo mnie wyprzedziło, albo ja je wyprzedziłem. Tylko wjechałem do Polski: na rondzie w Dobrej gość zjeżdżał bez kierunkowskazu (a ja jak głupi stanąłem, żeby go przepuścić...), następnie na wylocie z Dobrej usiadł mi na ogonie piękny BMW 2 z początku wieku i mnie popychał (mimo tego, iż jechałem 60 km/h). Na prostej za Dobrą dał po garach, wyprzedził mnie i... jechał 80 km/h (za miastem). Przed wjazdem do Bezrzecza z prawej z nowego osiedla wymusił pierwszeństwo jakiś citroen i - uwaga - jechał 30-40 km/h... (wymusił pierwszeństwo = zmusił mnie do hamowania). Dlatego wolę NRD... ------------------------------------------------ A teraz z innej beczki: http://www.24kurier.pl/aktualnosci/wiadomosci/motoserce/ Załapaliśmy się na kilka zdjęć Arturze, z całym szacunkiem ale nie pomyślałeś, że przez te częste wojaże po DDR i napotykanie niemieckiej kultury na drogach trochę się jakby odzwyczaiłeś od naszej rzeczywistości i wszystko w Polsce Ciebie denerwuje? Kijem Wisły nie zawrócisz jak mówi przysłowie i jeżdżenie po drogach niemieckich nie zmieni mentalności naszych kierowców a tylko może potęgować twoją niechęć do rodzimych terenów. To tylko taka moja luźna refleksja, nie bierz sobie tego za bardzo do siebie :-)
Klubowicze ArtCho Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Masz rację, Roger...Ale to, że masz rację, nie znaczy, że muszę rezygnować z wyjazdów do nrd!
Rogierro Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Nawet przez myśl mi nie przeszło żeby to tobie zaproponować :-)Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi