Sympatycy KriSSo Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Vespą po DDR? No pięknie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2017 SilverWing brzydalem? Może na obecne czasy nie grzeszy już stylistyką, ale w swoich czasach był zjawiskowy. Ja zły jestem, że kiedy szukałem następcy Burka, to nie pojawiła się w regionie Hondzia 400, należąca ongiś do Romano. Teraz ponoć jest do oddania z licznikiem 21K, a stan w zasadzie salonowy... Nie musiałbym się wtedy kredytować na MR. No ale widać, tak miało być... Co do duszy, to prawda, niektóre przedmioty wywierają na nas spory wpływ. Ja żałuję, że sprzedałem swojego "chińczyka", kiedy kupiłem Piaggio X8. No ale wyczyściłem konto, więc nie było mowy o jego pozostawieniu. A szkoda, bo na dojazdy do pracy w sam raz (po mojej regulacji palił 1.8 litra) i był piękny... choć pewnie dla tego, że to replika Hondy Shadow była...
dr.big Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 47 minut temu, KriSSo napisał: Vespą po DDR? No pięknie Nie tylko po DDR ...
Bob Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 http://www.drawsko.pl/asp/pl_start.asp?typ=13&menu=243&sub=233&akcja=artykul&artykul=7841 Pogoda średnia ,tak dla przypomnienia może ktoś chętny.
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2017 9 minut temu, Bob napisał: Pogoda średnia ,tak dla przypomnienia może ktoś chętny. Ja niestety w robocie od rana 22-go... No ale pogoda też nie napawa optymizmem i jak zapowiadają Norwedzy, do początków maja szału nie będzie... YR.no
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Dzisiaj pod Pleciugę skutem będę.
burgifan Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Pomimo, że skończyłem dziś wcześniej, to mnie nie będzie, bo mam jeszcze rozgrzebanego sprzęta, więc do garage się właśnie udaję kończyć zabawę
Rogierro Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Było super, frekwencja dopisała, 13 skutów i dwóch kolegów autami. Zapomnieliśmy się z wami pożegnać, to teraz - narka :-)Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze ArtCho Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (...) Zapomnieliśmy się z wami pożegnać, to teraz - narka :-)Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka No właśnie! Już się skuterów wstydzicie tak?
Rogierro Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Broń Boże, przecież ujeżdżam skuta i kamizelkę noszę, co innego Joshua ;-). Po prostu wyszliśmy zapalić i spojrzeliśmy na godzinę i już był na nas czas.Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Urbi Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Faktycznie, frekwencja wyjątkowo wysoka jak na tak zimny, kwietniowy spot. Spóźniłem się, ale fajnie, że zdążyłem chociaż uścisnąć Wasze prawice i zobaczyć Wasze uśmiechnięte mordki. No i nasz Maciek melmaciek się też zawinął do rodzinnego portu, co mnie ogromnie cieszy :-) Bardzo miło powitać nowego kolegę Filipa - super, że udało się Tobie w końcu do nas dojechać, a przy okazji powiększa się grono pięknych Piaggio X10 w naszym rejonie i Łukasz ma teraz "kuzyna". Jak widzimy podgrupa 125-tek rośnie w siłę z każdym miesiącem... Za jakiś czas będzie ich więcej niż pozostałych maxi z większymi silnikami. Pozdrawiam Was wszystkich i do zobaczenia następnym razem. Oby było cieplej.
Rzelu Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Burgifan, trzeba nas było zaprosić na ognisko, to byśmy Ci poskładali skuta, a Melmacie by ci zrobił tuning.
marekb9t Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Ktos wogole z was sie wybiera do Suliszewa drawskiego? bo ja tam podjade napewno , fajnie bylo by kogos z waszej grupy spotkać Być może decyzja jeszcze nie zapadła Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
marekb9t Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Byliśmy Szymonem wspomóc Boba w ciężkich chwilach a przy okazji po plotkować z Przemkiem Nawigatorem
romeo1971 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Trzeba przyznać że jesteście twardziele Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
NooSzymoN Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Bob dzięki za zaproszenie, miło było Cię poznać, świetna impreza i pyszne jedzenie. Przemek, Ciebie również miło było poznać i podziwiam Twój zapał do jazdy. Markowi i Marcinowi dziękuję za wyśmienite towarzystwo. Pogoda dopisała, mieliśmy chyba wszystkie możliwe warunki atmosferyczne, ale powrót w promieniach słońca tak mnie rozgrzał, że nabrałem ochoty na lody, które właśnie kończę. Zamiast wygrzewać się w domowych pieleszach, zaznaliśmy prawdziwie męskiej przygody. Dobra, dobra, i niech mi się tu nikt nie puka w czoło, siedząc przed komputerem w ciepłych kapciach.
romeo1971 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 28 minut temu, NooSzymoN napisał: Zamiast wygrzewać się w domowych pieleszach, zaznaliśmy prawdziwie męskiej przygody. Dobra, dobra, i niech mi się tu nikt nie puka w czoło, siedząc przed komputerem w ciepłych kapciach.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Dziś pod wieczór...
Klubowicze bilety Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2017 10 godzin temu, ArtCho napisał: Dziś pod wieczór... I tak sam to po co nam Whatsapp, który działa jak pogaduchy.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2017 I tak sam to po co nam Whatsapp, który działa jak pogaduchy. Tak sam Czasem człowiek musi sam...
Klubowicze bilety Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2017 9 minut temu, ArtCho napisał: Tak sam Czasem człowiek musi sam... Rozumiem nie lubisz nas.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Rozumiem nie lubisz nas. Was nie da się nie lubić! Nie bądź taki zarozumiały Chodzi o mnie (że sam), a nie o Was (że bez Was). PSNo dobra, może za wyjątkiem Elvisa
Elvis Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Dzięki Arturze ... w końcu doczekałem się prawdy ...
burgifan Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Odczepić się od Elvisa! Zostawcie Titanica! Uwolnić orkę!
Klubowicze ArtCho Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2017 W sobotę ma być ładnie!
Rekomendowane odpowiedzi