qszysiek Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 W sobote jest Moto Arena.przejazd z walow na szafera i wjazd za free.zbiórka 11.30 wyjazd z wałów 12.
Elvis Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2017 W sobotę ma być ładnie! Czyi co ... rozumiem że jer propozycja jakiegoś wypadu ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Mam rozdwojenie jaźni: propozycja jest, ale przez większość będzie skrytykowana (bo to NRD). Więc może dołączę do kogoś, kto ma lepszy pomysł...
Klubowicze bilety Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2017 38 minut temu, qszysiek napisał: W sobote jest Moto Arena.przejazd z walow na szafera i wjazd za free.zbiórka 11.30 wyjazd z wałów 12. Ja w sobotę w pracy i Zosia też, jak uda mi się przekonać Pana z ochrony żeby przyszedł wcześniej to jak najbardziej Arena.
Gregor998 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 DDR Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Rogierro Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Może faktycznie zaliczyć Moto Arenę z grupą motocyklistów i później pokulać gdzieś w koło komina.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2017 12 godzin temu, qszysiek napisał: W sobote jest Moto Arena.przejazd z walow na szafera i wjazd za free.zbiórka 11.30 wyjazd z wałów 12. 11 godzin temu, Gregor998 napisał: DDR Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 3 godziny temu, Rogierro napisał: Może faktycznie zaliczyć Moto Arenę z grupą motocyklistów i później pokulać gdzieś w koło komina. Widzicie, problem jest w tym, że kiedy ma być ładna pogoda i mam czas na przejażdżkę, to chciałbym udać się na przejażdżkę, a nie z Wałów do Areny, a następnie kilka godzin w zamkniętym pomieszczeniu... Zwłaszcza, że od niedzieli do środy nie będę mógł jeździć na 2oo - mam wyjazd, nazwijmy to "służbowy". Nie krytykuję nikogo, a tylko mówię, że mam inny plan, dla mnie lepszy.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Artur, polecę z Tobą do DDR. Mnie imprezy moto szlifierek i armatury nie podchodzą. Było już jedno takie wydarzeniem w Gryficach i wystarczy. Wyjazd z Wałów do Areny to dla mnie żadna przyjemność. Lecim do DDR Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sympatycy Urbi Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2017 54 minuty temu, ArtCho napisał: Widzicie, problem jest w tym, że kiedy ma być ładna pogoda i mam czas na przejażdżkę, to chciałbym udać się na przejażdżkę, a nie z Wałów do Areny, a następnie kilka godzin w zamkniętym pomieszczeniu... Zwłaszcza, że od niedzieli do środy nie będę mógł jeździć na 2oo - mam wyjazd, nazwijmy to "służbowy". Nie krytykuję nikogo, a tylko mówię, że mam inny plan, dla mnie lepszy. 30 minut temu, KriSSo napisał: Artur, polecę z Tobą do DDR. Mnie imprezy moto szlifierek i armatury nie podchodzą. Było już jedno takie wydarzeniem w Gryficach i wystarczy. Wyjazd z Wałów do Areny to dla mnie żadna przyjemność. Lecim do DDR Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Będę śledził temat. Też zdecydowanie wolę przejażdżkę po NRD niż jazdę w spędzie z Wałów do Areny.
Rogierro Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Sorry chłopaki ale przejechanie z Wałów na Arenę traktowałem tylko jako sposób legalnego dostania się moto na Targi (bez opłat). Pamiętając te targi z ostatnich lat to ich obskoczenie zajmuje niewiele czasu. Poza tym przecież nikt nikogo do niczego nie zmusza, sam nie wiem co będę robił w sobotę. Te targi traktuję jako jedną z opcji. Nie wiem o której rano wstanę, nie wiem czy będę jeździł moto, czy rowerem, czy może pojadę na działkę, czy jednak ten dzień spędzę z rodziną, nie wiem. Generalnie do zobaczenia na trasie, gdziekolwiek się spotkamy :-)
Sympatycy Urbi Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Roger, ja też nie do końca wiem jak będzie wyglądała moja sobota i czy w ogóle i na ile uda mi się wyskoczyć na moto... Brałem dwa razy w udział w "tych paradach motocyklowych" z Jasnych Błoni do MTS-ów i niestety nie podobało mi się i już nie mam ochoty na tego typu przejażdżki. OK, przy tej okazji, spotykamy się i pokazujemy się na tle innych, lokalnych motocylistów, ale gdy mam wybór, bo jest alternatywna przejażdżka, to zdecydowanie wolę przejechać się spokojnie i bezpiecznie do NRD... Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia, gdziekolwiek i kiedykolwiek się spotkamy :-)
Gregor998 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 I jak zwykle DDR Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy KriSSo Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Możemy w jakieś inne miejsce, byle pojeździć, po prostu. Nie chodzić, nie oglądać, nie pchać się w tłumy, tylko pojeździć. Masz jakiś inny pomysł, niż DDR? To wrzuć. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze bilety Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2017 7 godzin temu, Rogierro napisał: Może faktycznie zaliczyć Moto Arenę z grupą motocyklistów i później pokulać gdzieś w koło komina. I tak zrobimy, niech sobie pojadą do NRD, a my po paru minutach w Arenie kulniemy w Polskę. Jak to mówią wolny kraj, każdy robi co lubi.
marekb9t Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Godzinę temu, Urbi napisał: przy tej okazji, spotykamy się i pokazujemy się na tle innych, lokalnych motocylistów, Co proszę robimy? Jest nas nie mała ekipa a większość "lokalnych motocyklistów" nie ma bladego pojęcia że taka grupa jest. Tak się pokazujemy Ale co ja tam mogę wiedzieć przecież tylko brzydkim skuterem jeżdżę
Sympatycy KriSSo Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2017 No to część będzie się "pokazywać" lokalnym motocyklistom, inni "pokażą się" zagranicznym motocyklistom i mieszkańcom. Ooo i już, sprawa załatwiona . Dzięki temu zwiększymy obszar zainteresowania Burgmanią . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rogierro Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 2 minuty temu, KriSSo napisał: No to część będzie się "pokazywać" lokalnym motocyklistom, inni "pokażą się" zagranicznym motocyklistom i mieszkańcom. Ooo i już, sprawa załatwiona . Dzięki temu zwiększymy obszar zainteresowania Burgmanią . Mądrego to i miło poczytać :-) Święta racja, KriSSo na prezydenta. My tu gadu, gadu a nawet nie wiemy do końca co nam nasza kwietniowa aura przyniesie.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Próbuję zrozumieć, co tu się dzieje i ni jak nie potrafię... Najpierw były pretensje, że nie mówię, kiedy jadę (do NRD). Teraz jak mówię, że jadę i zapraszam, to przelewa się fala krytyki... Ale nie słyszę konstruktywnej alternatywy do NRD i Areny... Chętnie przejadę się gdziekolwiek (jak na jesieni z Markiem, Bobem i Krisso (do Chojny i Ińska). Byle było trochę radochy z jazdy i wspólnego spotkania. Co do "pokazywania się": hmmm. Jakby to ująć? Jeśli mamy taką potrzebę, to się pokażmy. Umówmy się i pokażmy Ale nie w tę sobotę. Roger, oczywiście rozumiem - jeśli chcesz odwiedzić targi i wejść za friko, to jasne, że to świetny pomysł. 40 minut temu, bilety napisał: I tak zrobimy, niech sobie pojadą do NRD, a my po paru minutach w Arenie kulniemy w Polskę. Jak to mówią wolny kraj, każdy robi co lubi. Przykro mi, Marek, że tak piszesz... My i oni... Tia...
qszysiek Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Ja tylko przekazalem informacje z Motofanatyka.to nie jest zadna moja propozycja. 18 godzin temu, qszysiek napisał: W sobote jest Moto Arena.przejazd z walow na szafera i wjazd za free.zbiórka 11.30 wyjazd z wałów 12.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Czytam, czytam i...
Elvis Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Artur ... przerażasz mnie ... jakoś źle wyglądasz ... a dokładniej na zmęczonego ... nie warto się denerwować więc nie czytaj tego co wyżej napisano, nie bierz tego do siebie, więcej luzu, więcej optymizmu ... i w ogóle więcej pozytywnego spojrzenia ... Mam coś dla Ciebie ... w sumie to co lubisz ... panoramix-widok z Góry Czcibora ...
Joshua_77 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 A moze powtórzyć wyjaz na pochylnie do DDR bo wtedy nie moglem z Wami jechac Tak tylko mowie, bo ten pomysł chodzi mi juz dlugo po glowie Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
burgifan Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Moto Arena jest tylko raz w roku, więc jadę, nie ma opcji, że mnie tam nie będzie. Na wycieczkę można przecież pojechać kiedy się chce, nawet po targach. Jak chcecie oczywiście. Fajnie byłoby spotkać się o 11,30 pod Pleciugą i wspólnie przejechać na Wały, potem na Arenę i dalej kto chce to wchodzi, a kto nie, to se jedzie do DDR, czy gdzieś tam. Już nie wspomnę, że idealnie byłoby oblecieć targi i potem wspólnie się karnąć gdziekolwiek, nie powiem, też chętnie bym polatał, lecz jeśli akurat się upieracie, że owa wycieczka ma być właśnie o tej samej godzinie co targi, to trudno.
Kamil an400 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Ja mam rozwiązanie w czwartek wszyscy przyjadą pod pleciugę i się dogadają
Rekomendowane odpowiedzi