Gość adamC Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 ...musze sie pochwalic. Choc jeszcze nie gwiazdka to ja juz zrobilem sobie gwiazdkowy prezent, a mianowicie wlasnie dzisiaj, oficjalnie wszedlem w posiadanie srebrnej ypki ktora niektorym z Was jest blizej znana poniewaz jest to majesty PITera. Tak wiec kolejne 2oo nie powedrowaly daleko... Taka oto mialem wewnetrzna potrzebe podzielenia sie z Wami tym faktem. Do zobaczenia na drodze !scooter Odnośnik do komentarza
Sympatycy Kubo Opublikowano 17 Grudnia 2006 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Gratulejszyn... Poważnie się robi na forum Heh chciałbym też taki w?tek założyć a tu znów przez rok nic !scooter . Trzeba będzie sprzeta oblać na pierwszym zlocie(zreszt? to już nie pierwszy do "oblania" !OKK ). Pozdrówki, Kuba vel. Wypłosz !OKK Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 17 Grudnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Sie dzieje !OKK i dobrze !scooter Gratulacje !OKK oby ci sluzyla jak najdluzej Odnośnik do komentarza
Kacza Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Gratulacje ... W klubie mozna zauwazyc ze duzo sprzetow ktore chca zmienic wlasciciela zmieniaja go na po prostu innego klubowicza !scooter Pozdroo KAcza Odnośnik do komentarza
Gość siwy Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Nic tylko pogratulować ... !scooter Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Moje gratulacje... Niech zdrowo ?miga !scooter Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Gratulacje! Srebrne !scooter s? najlepsze niema z nimi problemów .Dobrego ?migania i do zobaczenia na trasie lub zlocie. !OKK !OKK Odnośnik do komentarza
Gość APTO Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Gratulacje! Niech Cię dzielnie wozi po naszych drogach i bezdrożach! !scooter !OKK Pozdr. APTO !OKK Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Gratulacje, niech jezdzi bezawaryjnie... Odnośnik do komentarza
Gość Rysiek Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Gratuluję i życzę wielu bezpiecznie i nieawaryjnie przejechanych kilometrów. !scooter !OKK Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Gratuluję i życzę szeroko?ci i bezawaryjno?ci !scooter Odnośnik do komentarza
PITer Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 tylko teraz zrob szybko te magiczne A i szerokiej drogi Odnośnik do komentarza
Gość madzia Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Ta Yamaha posiada wade prawna ,jesli chcesz wiedzieć wiecej skontaktuj sie z poprzednim włascicielem Odnośnik do komentarza
Gość michu124 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Ta Yamaha posiada wade prawna !piwko ,jesli chcesz wiedzieć wiecej skontaktuj sie z poprzednim włascicielem To komu? sie humor popsuje kurcze a sam byłem zainteresowany ta ypka !wchair Odnośnik do komentarza
Gość siwy Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Może nam Madziu powiesz Jak już zaczęła? ... !wchair Odnośnik do komentarza
Gość madzia Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 To nie jest informacja na forum Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Mam nadzieje że kupuj?cy otrzymał wyczerpuj?c? wiedzę od sprzedaj?cego na temat wszystkich mankamentów skutera i ewentualnie tych prawnych także i w pełni ?wiadomie podj? decyzję o zakupie. Je?li nie to będzie to chyba pierwsza sytuacja w której jeden kolega z forum drugiemu zrobił kuku... Mam nadzieje że wszystko się wyja?ni i jest to tylko drobne nieporozumienie. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Ta Yamaha posiada wade prawna ,jesli chcesz wiedzieć wiecej skontaktuj sie z poprzednim włascicielem To nie jest informacja na forum Skoro to nie jest informacja na forum to jaki sens było zaczynać ? "Tajemnice" wysyła się na PM. Ps. W/g moich informacji niepotrzebnie siejesz ferment... zreszt? nie pierwszy raz. Odnośnik do komentarza
Gość duke75 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 No własnie nie trzeba było zaczynać bo już chciałem napisać, że to forum to dobre miejsce na kupno pewnego sprzęta. Pewnego w sensie sprawdzonego. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Gość adamC Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Ja sie tylko dziwie czemu najbardziej zainteresowane osoby (ktorym chyba zalezy na wyjasnieniu sprawy) nie rozmawiaja ze soba bezposrednio? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi