GadekW Opublikowano 26 Marca 2017 Opublikowano 26 Marca 2017 Zapraszam na wycieczkę rowerową z pięknymi widokami w tle. Trasa wiedzie ścieżką rowerową (asfalt bardzo dobrej jakości bez ruchu pojazdów mechanicznych) z Nowego Targu do Trstena na Słowacji. Start godzina 10 spod Leclerca w Nowym Targu długość trasy to 35 km w jedną stronę, tam obiadek, deserki i co nam przyjdzie do głowy. Potem powrót do Nowego Targu. Po drodze jest parę miejsc na odpoczynek. Na terenie Słowacji jest obowiązek posiadania kasku podczas jazdy rowerem. Charakterystyka trasy : Początek do granicy trasa pnie się lekko pod górkę, a po przekroczeniu granicy już w dół. Niestety po obiadku trzeba się lekko wspiąć do granicy, żeby spokojnie zjechać na luzie do samego końca. Więc samego pedałowania jest tylko 35 km z super widokami wzdłuż Tatr. TRASA Opis i zdjęcia Czas przejazdu w jedną stronę to około 2 godzinki Wiem, że część z nas trenuje i jest chęć sprawdzenia się i spędzenia czasu w inny jakże przyjemny sposób. Musimy tylko poradzić sobie z logistyką przedsięwzięcia i transportu rowerów na start trasy. Data została ustalona 10.06 czyli tydzień po zlocie i jest mocno uzależniona od pogody. Zapraszam wszystkich chętnych, piszcie kto jest zainteresowany.
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 26 Marca 2017 Sympatycy Opublikowano 26 Marca 2017 Super już masz pierwszą chętną osobę Proszę o zapisanie mnie na listę zainteresowanych. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Patryk Opublikowano 26 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2017 1 godzinę temu, _ANETA_ 80 napisał: Super już masz pierwszą chętną osobę Proszę o zapisanie mnie na listę zainteresowanych. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Anetka, mam nadzieję, że Cię to nie zniechęci ale już zadeklarowała się spora grupa osób, więc "pierwsze" wolne miejsce to dwudzieste pierwsze ja i tak jadę na końcu Fajnie Wojtek, że założyłeś ten temat, ale pomysł z miejscem to chyba był ...... Kasi
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 26 Marca 2017 Sympatycy Opublikowano 26 Marca 2017 Mnie bardzo trudno zniechęcić a czy na liście będę dwudziesta pierwsza to nie znaczy że w peletonie ostatnia Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Patryk Opublikowano 26 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2017 Dlatego ja zajmuję zaraz na początku ostatnią pozycję i bronię jej z całych sił,
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 26 Marca 2017 Sympatycy Opublikowano 26 Marca 2017 Tak trzymaj Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 26 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2017 Ja jestem na tak - proszę o dopisanie do listy
BURISMAN Opublikowano 26 Marca 2017 Opublikowano 26 Marca 2017 Jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie w tym terminie, to my też chętnie się wybierzemy.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 26 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2017 i ja się zapisuję miejsce na liście jakie tam trafi
Klubowicze KasiaP Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2017 To i mnie proszę wpisać na listę
Klubowicze AREQ Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2017 wstępnie pisza sie
GadekW Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2017 W sobotę ruszamy szlakiem Tatr. Dla chętnych przedstawiam plan: Około 10:00 planujemy wyjazd na rowerach spod Leclerca w Nowym Targu na ścieżkę rowerową. Około 12-13 planowany jest obiad w Trstena na Słowacji, więc zabieramy trochę euro na obiadek i deserki. Po obiadku spalamy kalorie po obiedzie. Tempo spacerowe, a pogoda zaklepana. Przypominam o kaskach które są obowiązkowe na Słowacji. Zabieramy ze sobą napoje, bo na trasie nie ma sklepów. Paweł, nie znalazłem żadnego parkingu strzeżonego w pobliżu, tylko zakłady i serwis motocyklowy. Może tam uda się zostawić busa?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2017 Grupa skuterowa ( Marek , Paweł ) zabieramy kanapki i termosiki z czymś do picia. Piknik bez knajpy . Sama natura
Klubowicze Patryk Opublikowano 5 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2017 Wojtek, znalazłem coś takiego http://www.it.nowytarg.pl/node/423 i kawałek za Leclerc'iem https://www.google.com/maps/@49.4719164,20.0075938,3a,87.2y,315.16h,77.27t/data=!3m6!1e1!3m4!1sILtX3nZj2AZwsonIovTVbg!2e0!7i13312!8i6656
GadekW Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2017 Ten ostatni jest 750 m od Leclerca. Może tam?
Klubowicze Patryk Opublikowano 5 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2017 Jeśli będzie możliwość to sam zostawię tam samochód.
Klubowicze MarP Opublikowano 6 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 6 Czerwca 2017 22 godziny temu, arturo-bb napisał: Grupa skuterowa ( Marek , Paweł ) zabieramy kanapki i termosiki z czymś do picia. Piknik bez knajpy . Sama natura OK. Pasuje
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2017 Pawłowi też pasuje termosik Dobrze że my na obiadek staniemy Wojtek hahaha bo teraz Artura z nami nie będzie i kto mi kanapkę załatwi Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
GadekW Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2017 Za to zapodamy sobie taki deser że chyba tam na nocleg zostaniemy...
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2017 Ten ostatni jest 750 m od Leclerca. Może tam? Co do parkingu to ten powinien być ok. Zobaczymy na miejscu. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Za to zapodamy sobie taki deser że chyba tam na nocleg zostaniemy... Już mi ślinka cieknie Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy PawełJW Opublikowano 7 Czerwca 2017 Sympatycy Opublikowano 7 Czerwca 2017 Grupa skuterowa ( Marek , Paweł ) zabieramy kanapki i termosiki z czymś do picia. Piknik bez knajpy . Sama natura Wysłane z mojego LG-H818 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy PawełJW Opublikowano 9 Czerwca 2017 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2017 No to ładujemy "rowery" na spotkanie z przyrodą Wysłane z mojego LG-H818 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze MarP Opublikowano 9 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zaraz zostanę skrytykowany ale jednak się odważę - za dobrej prognozy to na jutro nie ma Jakiś plan awaryjny (inny termin czy coś)?
Rekomendowane odpowiedzi