dziadzia Opublikowano 5 Czerwca 2017 Opublikowano 5 Czerwca 2017 No faktycznie, ale nigdy tą drogą nie wchodziłem a byłem tam ze 4 razy. Chyba że zrobiono ją nie dawno. O choinka teraz sobie uświadomiłem że ostatnio byłem tam 4 lata temu i faktycznie zrobili tam fajną drogę.
Sympatycy kris02 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2017 O kamykach to chyba nie w tym poście
dziadzia Opublikowano 5 Czerwca 2017 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Krzysiu masz racje już się poprawiam przepraszam !!!
Kaktus Opublikowano 5 Czerwca 2017 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Tutaj Krzysztof mistrz cymbergaja rozłożył nas wszystkich i wygrał kolejne piwko
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 5 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2017 Ja za dużo fotek nie mam bo raczej większość nagrywalem... Parking przy domku I goły Kapitan z Majtkiem
Sympatycy kris02 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2017 Majtek pierwsza klasa. oby każdy taki był
dziadzia Opublikowano 5 Czerwca 2017 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Oj Krzysiu jak długo wytrzymałeś na bezdechu
Sympatycy kris02 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2017 Trening czyni mistrza
PINKI Opublikowano 5 Czerwca 2017 Opublikowano 5 Czerwca 2017 O tak było bardzo zacnie A tu kilka fotek. Na ostatnim zdjęciu Kris już wypuścił powietrze
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 5 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2017 Buahahha faktycznie wszyscy wypuscilismy na tej ostatniej fotce
Kaktus Opublikowano 5 Czerwca 2017 Opublikowano 5 Czerwca 2017 ale ja mam wielki brzuch ale pewnie to te piwka albo coś z aparatem nie tak
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 6 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 6 Czerwca 2017 aparat Grzegorz ma trafiony wiadomo
Sympatycy kris02 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2017 Szymon, kiedy doczekamy się relacji filmowej
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 6 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 6 Czerwca 2017 Oj nieprędko bo mam strasznie napięty harmonogram......myślę że po Pekelnych Dolach ogarniemy wszystkie 3 łącznie z Powidzem.
1912michał Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 35 minut temu, przemo honda napisał: mam nadzieje ze bedziecie mnie pilnować na wycieczkach i spotkanaich bym WYLUZOWAŁ Masz to u mnie jak w banku. muzykoterapia
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 9 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2017 Przemek człowiek całe życie uczy się na błędach .Fajnie że nasze rozmowy przyniosły efekt...Wiedz że zawsze możesz na nas liczyć ,tylko musimy działać jako jedność A nie jako jednostki
Sympatycy kris02 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2017 2 godziny temu, SzymonSeptic napisał: Przemek człowiek całe życie uczy się na błędach .Fajnie że nasze rozmowy przyniosły efekt...Wiedz że zawsze możesz na nas liczyć ,tylko musimy działać jako jedność A nie jako jednostki W kupie siła
Rekomendowane odpowiedzi