marekb9t Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Pogoda pogodą spotkanie bezcenne a za resztę zapłaci moja żona kartą mastercard . Nie róbmy scen. Było jak było jeśli ograniczymy się do super ładnej pogody to wyjdzie że jeździmy trzy dni w roku .Było zimno nie powiem ale spotkanie bezcenne i to zostanie w pamięci. Po latach "ty a pamiętasz wypad do Złocieńca? No ba jeden z lepszych w żyć " i to się liczy Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
MISIEK Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 13 godzin temu, przemo honda napisał: A widziales w zalączniku google maps ,trasy jakie dzis zrobilem? zapewne nagralo sie jedno z gradobic w czasie jazdy Dodam tylko ze zdjec mam 100 a wkleilem tu 18 wiec sobie wyobraż , ile tu bylo atrakcji wydarzen przygod spotkan rozmow zartów sytuacyjnych i opowiesci różnej tresci ....echhh . na filmie masz gradobicie , kule lodowe wielkosci 0,5- 1,0 cm dzieki mufom na rekach nic nie czułem a w kasku spory huk , jak pod obstrzałem hehehehe 030.AVI To jest flaga Suliszewa ? To chyba furorę zrobiłeś -super pomysł ! Jak będę u ciebie to sobie zgram jakiś fajny filmik !
dziadzia Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, MISIEK napisał: To jest flaga Suliszewa ? Misiek ty sobie nie żartuj Przemo zrobiłeś mi mega niespodziankę, wielkie wielkie dzięki.
MISIEK Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 55 minut temu, przemo honda napisał: To jest flaga Szamotuł ... Upssss... Dziadzia - przepraszam.!
dziadzia Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Misiek nie ma sprawy, każdy ma prawo do błędu Pozdrowionka dla Bogdana ze Złocieńca .
MISIEK Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Godzinę temu, dziadzia napisał: Misiek nie ma sprawy, każdy ma prawo do błędu Przemo mnie zmylił ! Mamy taki zwyczaj, że zakładamy flagi jak gdzieś jedziemy -zresztą wiesz o tym. I myślałem, że skoro jedzie z Poznania do Suliszewa do założył flagę Poznania i... Suliszewa, nawet nie pomyślałem o Szamotułach - a on po prostu chciał Ci zrobić fajną niespodziankę !
dziadzia Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 5 minut temu, MISIEK napisał: a on po prostu chciał Ci zrobić fajną niespodziankę ! No i zrobił i to zaje..stą, Przemo jesteś WIELKI, jeszcze raz pięknie dziękuję.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2017 No i gdzie ten film? No liczyłem na relację z jazdy i bieda. Miałeś Przemo wrzucić i co?
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Przemo filma jeszcze montujesz ??
dziadzia Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 21 minut temu, przemo honda napisał: Nic nie montuje skoro nie znam sie na tym ...jak ktos tu przyjdzie i mi pomoze to sobie filmy poogladacie , ale jak mi niekt nie pomoze to filmy zostaną wylacznie dla moich wspomnien . Przemek to ja tak samo mnie komputery nie słuchają hi hi
1912michał Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2017 52 minuty temu, przemo honda napisał: Nic nie montuje skoro nie znam sie na tym Z takim podejściem to się nie nauczysz. Przesyłanie filmu na yt jest proste. We wyszukiwarce zadajesz pytanie " jak przesłać film na yutube" i masz setki podpowiedzi. Trzeba się nie bać tylko kożystać z instrumentu. Pamiętaj, że dla chcącego nic trudnego. Przemo po obejrzeniu filmu sam się będziesz z siebie śmiał. Jak dodać film do yt:
Rekomendowane odpowiedzi