michu Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Idzie wiosna dużymi krokami :-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
FREDZIU Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Dokładnie idzie już ją czuć w powietrzu i na drodze Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Bociany już przylatują. Ja szlifuję rowerową formę. Nie je letko. Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 7 Marca 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Ja już od końca lutego w siodle, budźcie się ludzie i na koń :). Może jakiś spontan w drodze, mogę tylko w niedzielę - narciarze mile widziani :). Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Robert jestem za :-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
FREDZIU Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Hej też się pisze chłopaki Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Ale mnie ......a ten gość . Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Synek jak by co to znalazłem dla Ciebie żeby nie było i to masz pod nosem Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Witam z rana , Tatulek ludki nie mają pojęcia co w trawie piszczy szkoda pisania . Temu za autostrady , o by mu nigdy nie zabrakło paliwa aby pasek na trasie się nie skończył i nawigacja zawsze do celu prowadziła . P>S> Jak Cię dopadnę to inaczej pogadamy . Odnośnik do komentarza
FREDZIU Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Witam jak można się zapisać na rozpoczęcie sezonu Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Jesteś dodany do prywatnej konwersacji. To koperta w prawym górnym rogu. Powinna być podświetlona. Tam wejdź i się zapisz. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Ty za autostrady co dziś rano było tylko rano a nie o dziesiątej . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Siemka, dzisiaj 7 stopni :-),, wiosna, wiosna ach, że ty. ." :-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Ojej to już połowa marca ? Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Jutro na narty zima na całego góry czekają . Ty za autostrady tylko mi tu coś nabazgraj to zobaczysz . Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 20 Marca 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Podobno gdzieś w Tatrach znaleziono jakiegoś Upiora, pamięta tylko, że jeździł skuterem, ale teraz zostały mu tylko narty i góry, i chyba chce tam zamieszkać.... :). Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Tak to jest jak się wiosną jeździ na igielicie Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Co wy ludziki piszecie mam nawet świadka co może potwierdzić że było cudownie ale i bardzo ekstremalnie . Wiatr 80 / 90 na godzinę krople wody zamieniały się w lód po prostu zima była fest . P>S> Cieniasy siedzą w domku i co mogą wiedzieć o tych tematach hi hi hi . Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Witam witam ciepełko się robi maszyny dosiąść czas Szerokości życzę wszystkim, pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Widzę, że Małi ekstremalnie oszalał na punkcie nart. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 A teraz siedzi w garażu i przerabia burka na skuter śnieżny Wybacz Witek, ale nie mogłem się powstrzymać Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 21 godzin temu, Bobas napisał: Widzę, że Małi ekstremalnie oszalał na punkcie nart. Ja ja oszalałem to ten Gość z nad tej rzeki koło zamku hi hi hi to szaleniec na stoku , ja mogę mu narty serwisować hi hi hi . Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 27 Marca 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Wieści z ostatniej chwili - zielona butelka odpaliła po zimowym postoju, także niektórzy z nart przesiadają się na właściwe sprzęty, nareszcie :). A pozostali jeszcze chyba nie wybudzili się z zimowego snu - pobudka ludzie i na koń :). Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Się Robsonek niebawem towarzycho pobudzi. Pierwsze wspaniałe pogodne dni mamy za sobą. Zaraz rusza skuterowa brać !!! Zielona butelka odpaliła- to już dobry znak Odnośnik do komentarza
antek771 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Ja swoją Hondę w sobotę poskładam i będzie trasa . Pozazdrościłem Robsonowi białej strzały i zmieniłem kolorek na białą perłę. Wcześniej odpaliła na dotyk i chodzi wzorowo . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi