Kamil an400 Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Witam jestem świeżym nabywcą suzuki burgman an 400 k5 skuter lekko szarpie przy prędkości 30 40 km/h potem jest ok czy ten typ taka czy coś do naprawy .pomocy Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 4 Marca 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Witaj Kamilku... Fajnie, że się zdecydowałeś odezwać i mam nadzieję, że dołączysz do aktywnych Burgmaniaków w Szczecinie i okolicach Co do Twojego pytania, napisz ciut więcej o swoim Burku (przebieg - przynajmniej licznikowy, skąd pochodzi?)... Skutków szarpania może być przynajmniej kilka, jak stan paska napędowego, wariatora (powierzchnie główne i przeciwtalerza), sprzęgło, dzwon... Trochę danych nam daj, pojaw się na spocie w czwartek pod Pleciugą, to może mistrz Melmecie zajrzy w puchę Twojej przekładni... Odnośnik do komentarza
Kamil an400 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Przebieg licznikowy jest 2400 mil to szarpanie jest miękkie bez żadnych niepokojących odgłosów kiedyś w suzuki epicuro 125 miałem szarpie ale skrzypiało wymieniłem korektor prędkości i sprzęgło i problem minął a w czwartek postaram się być chciałbym dołączyć do grona Burgmaniaków pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 4 Marca 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Super... Uzupełnij ankietę, bo nie wiemy, który rocznik Twojego Burka... Czyli prawdopodobnie "anglik". 2400 mil to niecałe 4 tysiące kilometrów... Gdyby to był model K7, może bym uwierzył... 24000 mil już prędzej i wtedy pasek lub inne komponenty już dawno powinny zaliczyć wymianę... Odnośnik do komentarza
Kamil an400 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Przebieg licznikowy jest 2400 mil to szarpanie jest miękkie bez żadnych niepokojących odgłosów kiedyś w suzuki epicuro 125 miałem szarpie ale skrzypiało wymieniłem korektor prędkości i sprzęgło i problem minął a w czwartek postaram się być chciałbym dołączyć do grona Burgmaniaków pozdrawiam Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Cześć Kamil an400, cieszę się, że kupiłeś sobie pięknego skuta Tak jednak myślę sobie, że Twój post zdecydowanie lepiej pasowałby do działu TECHNICZNE na forum. Odnośnik do komentarza
Kamil an400 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Jestem nowy sorry za pomyłkę Odnośnik do komentarza
qszysiek Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 23 minuty temu, Kamil an400 napisał: Przebieg licznikowy jest 2400 mil to szarpanie jest miękkie bez żadnych niepokojących odgłosów kiedyś w suzuki epicuro 125 miałem szarpie ale skrzypiało wymieniłem korektor prędkości i sprzęgło i problem minął a w czwartek postaram się być chciałbym dołączyć do grona Burgmaniaków pozdrawiam Cześć.jak bys chcial zajzec do napedu to moge uzyczyc tobie klucze do blokowania wariatora i dzwona sprzegla. Odnośnik do komentarza
grota10 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Ap ropo kluczy Krzysiu.Potrzebowal bym klucz do mojego kymkacza.Chyba jeszcze go masz? Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 13 godzin temu, grota10 napisał: 13 godzin temu, grota10 napisał: Ap ropo kluczy Krzysiu.Potrzebowal bym klucz do mojego kymkacza.Chyba jeszcze go masz? Leży u mnie w garażu. Klucz, nie Qrzysiek Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Tak, bo Qrzysiek leży u mnie w garażu... Odnośnik do komentarza
qszysiek Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 A skad wy wiecie gdzie ja lubie lezec? Odnośnik do komentarza
grota10 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 No to Rzelu musimy sie jakos w tygodniu umówić ,odbiore zgube,a qszysiek niech sobie lezy gdzie chce Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi