marycha Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Witam, a może ktoś ma ochotę na taką wycieczkę. Maks 5 motocykli Więcej info poniżej w linku: http://www.przewodnik-wroclaw.eu/aktualnosci/przewodnik-po-wroclawiu-na-motocyklu-jedyna-taka-oferta/ Można by się umówić na jakiś weekend pzdr Odnośnik do komentarza
stator Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 JA CHCĘ !!!! JA CHCĘ !!!!! Odnośnik do komentarza
marycha Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 to jest nas dwóch trzeba tylko ustalić termin taka wycieczka będzie nas pewnie coś kosztowała, postaram się dowiedzieć o terminy i cenę Odnośnik do komentarza
stator Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Noooooo, bo cena troszkę potrafi odstraszyć.....a przy najmniej wyciszyć..... Odnośnik do komentarza
marycha Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 ok, to trochę więcej konkretów rozmawiałem z przewodnikiem i 5 motocykli to taki jego plan, ale jak będzie nas kliku więcej to nie ma problemu Aby zaliczyć spokojnie cały plan opisany na stronie potrzebujemy około 5 godzin i wtedy koszt za grupę wyniósł by 300PLN Pan proponuje nam zostać na noc i poznać wieczorne uroki rynku wrocławskiego wolne terminy to 6-7 maja, 14 maja oraz 20 maja dobrze, jak bysmy się do końca przyszłego tygodnia zadeklarowali Odnośnik do komentarza
1912michał Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Wrocław to piękne miasto, będziecie zadowoleni. Kto wie może i my z Poznania się wybierzemy w jakimś dogodnym terminie. Duże wrażenie robi fontanna multimedialna szczególnie po ciemku z podkładem muzycznym. Odnośnik do komentarza
marycha Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 słuchajcie, to może jest pomysł na spotkanie regionów w sobotę jedna grupa z przewodnikiem, w niedzielę druga, a w sobotę wieczorem wyjście do Spiża na małe jasne grupowo Odnośnik do komentarza
stator Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Aaaaaaa, to za grupę te 300 zł.......a ja myślałem, że od łebka........no to OK. Byliśmy we Wrocku dwa razy w sierpniu 2015. Wspaniałe miasto! Chce mi się jeszcze, ale nie mogę na razie zprecyzować terminu. Odnośnik do komentarza
1912michał Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 2 minuty temu, marycha napisał: słuchajcie, to może jest pomysł na spotkanie regionów w sobotę jedna grupa z przewodnikiem, w niedzielę druga, a w sobotę wieczorem wyjście do Spiża na małe jasne grupowo Sprawa do przemyślenia byłoby przyjemnie się spotkać. Jeśli nie we Wrocławiu to pięciu z nas będzie na Burgmani. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi