zucio1 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Czy ktoś może mi polecić dobry i w miarę tani serwis skuterów, w którym mógłbym solidnie serwisować mojego Burgmana? Odnośnik do komentarza
jac555 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Cześć ja osobiście serwisuję skuter i nie tylko ale i Yamahę FJR w Motozbycie u Przemka . Jest to mój już trzeci skuter który tam naprawiam i z czystym sumieniem mogę ich polecić co prawda mają teraz mega remont ale znaleźli czas żeby zrobić mi roczny przegląd przed sezonem także w sobotę mogę już pomykać po mazurskich dróżkach . Odnośnik do komentarza
zucio1 Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Oddałem do Piotra z Kawasaki, ale wyskoczył mi f1 a on nie ma komputera. Na razie ma zrobić serwis po zakupie ( klocki, płyny itp) ale jeżeli nie znajdzie kompa to będę chciał zrobić diagnostykę. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bargacz Opublikowano 3 Marca 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Mam kolegę, który wszystko naprawia. Jak będziesz zainteresowany, to daj znać. Odnośnik do komentarza
zucio1 Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Dzięki. Jak nie poradzą sobie w kawasaki to się skontaktuję. Odnośnik do komentarza
rocco76 Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Hej.Potrzebuję dobrego mechanika do silnika Master 500 od Piaggio.Mam chyba przytarty wał-łożyska.Pilna sprawa,bardzo proszę o pomoc Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi