Hetmann Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Dobrzy ludzie- powiedzcie jak zdemontowac plastkii osłony te co są pod podnózkiem (lakierowane) nie wiem jak to sie nazywa w necie widziałem " łyżwa" "hokej" albo po prostu osłona prawa dolna i lewa dolna. Nie chcę niczego połamać a zupełnie nie wiem jak się do tego zabrać. Odnośnik do komentarza
toMMasz Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Dobry i niedrogi, a co najważniejsze kumaty mechanik jest tutaj. Wprawdzie zajmuje się głównie koreańczykami, ale umie dużo... Odnośnik do komentarza
Hetmann Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 dzięki ale bardziej oczekiwałem porady jak to zrobić ;-) Odnośnik do komentarza
toMMasz Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 1 minutę temu, Hetmann napisał: dzięki ale bardziej oczekiwałem porady jak to zrobić ;-) No, musisz do niego zadzwonić... Odnośnik do komentarza
Hetmann Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 aaa ok. myslałem ze odsyłasz mnie do mechanika, ale skoro gość zechce cos powiedzieć... to dzięki za namiary. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi