Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 1 Marca 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 W najbliższy weekend kolejna edycja imprezy -> Expo 2017 W piątek zapowiedziane są trzy konferencje prasowe u Suzuki, BMW i Kymco więc będzie relacja na żywo + fotki. Na targach będzie np. nowy Kymco AK550 oraz Like 125 (dummy) U Yamahy niestety nie zobaczymy nowego Tmaxa ani Xmaxa 300. Honda nieobecna. Suzuki możliwe, że pokaże nowego AN 400 L7 ale pewności nie ma. Więcej info podam już w piątek ok. południa. Odnośnik do komentarza
marycha Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 a może z racji słabej obsady (brak Hondy i nowych T-Max) pojedziemy 08-04-2017 na Motor Show do Poznania? byłoby "małe" kulanko i dużo oglądania, nie tylko 2oo, ale tez i puszki co Wy na to? Odnośnik do komentarza
smarciu Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Mariusz, a może dałbyś radę puścić coś przez aplikację do nadawania na żywo? np w tej oto: https://www.periscope.tv Byłoby super, tylko może być potrzebny wi-fi lub bajty na GSM. Później możnaby sobie obejrzeć Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Smarciu, nie wiem czy taki streaming nie wymagałby zgody zarządcy targów... pomijam już kwestię naszego zwiększonego zaangażowania. Musi wystarczyć relacja foto na żywo... chociaż może i jakieś video uda się skręcić Odnośnik do komentarza
Gość Dawid181 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Targi z roku na rok coraz gorsze z braku coraz większej liczby wystawców niestety. Na Marsa było dużo więcej miejsca a tak ocena coraz niższa. Ale być trzeba Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 3 Marca 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 3 Marca 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Wow Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 No to mamy niespodziankę!! Odnośnik do komentarza
Klubowicze Piootr Opublikowano 3 Marca 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Wow, faktycznie. Metka z ceną jak samochód klasy kompakt. Pamietam jak około 2002 roku stawialiśmy taką cenę przy wszystkomającym Peugeot 307 SX 5D 1.6 benz. 110KM. No, ale to królewicz TMax, a nie jakiś peżot. Ładny jest, nie powiem. Zróbcie foto tyłu TMaxa. Czy AK550 był w kolorze białym ? Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 3 Marca 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Pozycja Jest to wersja SX, na metryczce jest pomylka Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 6 minut temu, arturas napisał: Pozycja No i teraz dla porównania poproszę o takie samo ujęcie na AK550 :) Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Ruszyła konferencja prasowa na stoisku BMW. Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 3 Marca 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Dla porownania z Tmaxem Kymco AK550 Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 SMP zaspało, pojazdy zostały zatrzymane na cleArturas szaleje na stoisku Kymco Ciekawa opcja zamienników dla np. Akrapa. Coś dla Pgizi'ego Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 3 Marca 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Odnośnik do komentarza
Klubowicze pgizi Opublikowano 3 Marca 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Coś dla Pgizi'ego Naprawdę mi kupiłeś OD Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 3 Marca 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Jeszcze kilka fotek... Drapieżne Kymco AK550 ładnie sie prezentuje Zipp też zwracał na siebie uwagę Ktoś myśli o ubranku dla sprzetu na moto wyprawę. Można tu zobaczyć ofertkę firmy SW-Motech. Ciekawa oferta polskich tłumików Dominator. Szyją na miarę. Ciekawostki od RometaElektryk na zakupy Male moto w wersji elektrycznej i spalinowej Ciekawostek Rometa nie brakowalo Dociekliwe oko Mariusza Tutaj nic nie ma prawa sie ukryć. Odnośnik do komentarza
Gość Dawid181 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 To i ja się wtrącę: ZIPP VOLTENO Nowa Yamaha Tricity: Kymco AK 550i: Odnośnik do komentarza
Corleone Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 8 minut temu, Corleone napisał: Kymco AK550 robi wrażenie oświetleniem i zegarami a nowy T-max... ceną Odnośnik do komentarza
eadem Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Bardzo pozytywne wrażenie zrobiło na mnie wystawione BMW C650GT. Świetne wyposażenie standardowe i ergonomia. Jedyne co mnie zdziwiło, to brak w ofercie dedykowanego kufra na dwa integrale. W tej klasie gabarytowej akcesoryjny kuferek +/- 35L to moim zdaniem za mało. No i była okazja pogadać na żywo z chłopakami z motobandy Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Czy ktoś z odwiedzających targi w sobotę lub niedzielę widział nowego AN400 L7 na stoisku SMP? Jeśli tak to prosimy o dokumentację foto W piątek do godziny 13ej stoisku Suzuki było puste ale w/g info chłopaków pojazdy miały dojechać po południu. Co do targów... Martwi, że to co było wystawione na dwóch halach po dobrym upchnięciu zmieściłoby się na jednej. Absencja wielu firm, które zawsze się wystawiały jest mocno zastanawiająca... szczególnie w kontekście porównania ze zbliżającymi się targami w Poznaniu. BMW jak zwykle pokazała się w bardzo dobrym świetle. Podobnie jak Yamaha czy Kymco ze swoimi nowościami Ciekawie prezentowało się stoisko Piaggio/ Vespa natomiast w/g info jakie uzyskałem aktualny importer wycofuje się z większości modeli maxi o dużych pojemnościach. Zostają Vespy, Piaggio'skie 125'tki i ewentualnie MP3. Wypada z oferty np. model X10. Nieoficjalnie dowiedziałem się, że Aprilia wycofuję produkcję SRV850 (następcy GP800)... skutera, który nawet w kraju macierzystym ma sprzedaż mniej niż śladową Na targach okazale prezentowały się także stoiska Romet, Junak czy Zipp. Motorland "na tyłach" wystawiał propozycję Keeway'a, marki, którą od niedawna zaczyna oferować dwutorowo z pojazdami Kymco. Podsumowując... Co boli: Delikatna "bylejakoś" naszych realiów. Tu nie dojechały pojazdy bo zatrzymano je na cle, tu zapomniano, że miała być konferencja prasowa (press media dostały rozpiskę wcześniej, jak co roku), tu człowiek niekompetentny reprezentuje stoisko a i wiedzę ma znikomą. Szkoda także, że zabrakło na targach Hondy. Co nadal cieszy: przykładanie się do niełatwego 2oo rynku PL marki BMW, Yamahy czy Kymco... i to, że mimo wszystko frekwencja odwiedzających Moto Expo PL w Warszawie jest wciąż wysoka. Odnośnik do komentarza
SchwenS Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Jeśli chodzi o stoisko Suzuki to był nowy Burek w niedziele. Na mnie największe wrażenie jednak zrobiło Kymco ze swoim AK550(doskonały design). Nowy Tmax niezbyt mi się podoba- przypomina otoczaka a nie jednoślad. Jeśli chodzi o same targi to rzeczywiście na marsa były zdecydowanie lepsze choć nie obfitowały w tyle premier. Zawiodłem się na markach które się nie wystawiły. W przyszłym roku zastanowię się czy odwiedzę targi czy też nie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi