Hetmann Opublikowano 25 Lutego 2017 Opublikowano 25 Lutego 2017 Kontrolka silnika check engine. Czasem się swieci A czasami nie. Wszystko Działa normalnie. Czy da się jakiś wyswietlic (wyblyskac) jaki to kod bledu? Czy tylko gdzieś na diagnostyke komputreową.?
0 Wombat Opublikowano 25 Lutego 2017 Opublikowano 25 Lutego 2017 Chyba tutaj trzeba mieć ten Diagnostic Tool żeby przełączyć komputer w tryb diagnostyczny
0 Tomii Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 Mi w x-maxie kontrolka check sama wymrugiwała kod jak był jakiś stały problem.
0 Hetmann Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Opublikowano 26 Lutego 2017 U mnie nie miga. Swieci ciągle albo nie... Czasem gasnie od razu... Jakby nie było niesprawnosci.
0 Arkadi Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 A ja mam taki problem: powyżej 80 km/h zapala mi się check. Jak postoi chwilę zgaszony i ruszę nie przekraczając 80 po minucie jazdy check gaśnie. Kod błędu to 33.
Pytanie
Hetmann
Kontrolka silnika check engine. Czasem się swieci A czasami nie. Wszystko Działa normalnie. Czy da się jakiś wyswietlic (wyblyskac) jaki to kod bledu? Czy tylko gdzieś na diagnostyke komputreową.?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi