Siwy Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Witam! Wiem,że w ekipie WLKP. są wędkarze.I tu pytanie czy ktoś wybiera się na targi w niedzielę 19-tego ? Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Wiesz co? jak syn pojedzie ze mną to się skuszę dam znać. Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Ciekawy pomysł, ale my (Navigator, Marek, Misiek) mamy wycieczkę Turkolu -jedziemy pociągiem specjalnym "Kasztelan" po nieczynnej już linii kolejowej z Wolsztyna do Głogowa. Życzymy więc udanego wędkowania. Wrzućcie jakieś ciekawe zdjęcia z wędkarskich nowości. Odwdzięczymy się - starym parowozem. Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Misiek tam to jedynie możesz złapać taką rybkę ale o dwóch nogach, hi hi, jak będę to na pewno podeśle ciekawe fotki Odnośnik do komentarza
Siwy Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Dziadzia,przepraszam, narobiłem zamieszania.Pomyliłem termin wycieczki kolejowej do Głogowa, na którą też jadę. Wycieczka w niedzielę,więc Rybomania ew. w sobotę. Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 A to Siwy ty jedziesz, czy Marek.? Bo już się pogubiłem... Odnośnik do komentarza
Siwy Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Pieniądze za bilet Przemowi dawałem,a czy jedzie również Marek ,tego nie wiem. Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Szczegóły "Rybobrania" i Podróżowania koleją musimy omówić na jutrzejszym spotkaniu. Odnośnik do komentarza
1912michał Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Super, a wędki rozumiem z drugiej strony toru Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Obiecane pare fotek z rybomani. Niestety ;ludziów jak mrówków; he he. Niektóre łajby kosztowały tyle że można czkawki dostać, na jednej z nich cena na burcie he he Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Nawet dwie rybki były... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi