MISIEK Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Witam. Nie znalazłem takiego tematu dla tego zakładam nowy. Mam problem z pisaniem na forum. Nigdzie indziej mi ten problem nie występuje ??? W czasie pisania postów chyba tylko z cytatem jak wystukam na klawiaturze literkę "ą", wszystko się zaznacza na niebiesko i jak zdążę napisać kolejną literkę -logiczne: po zaznaczeniu pozostaje tylko ta literka ? Ktoś z Was ma jakiś pomysł co mam źle ustawione ? Aha !, a jak się tekst (litery) zaznacza na kolor, bo mam tylko opcję "tło" Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 9 Lutego 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Zbadamy temat.Czy problem występuje na różnych przeglądarkach? Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Lutego 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 też mam tylko opcję tło w literkach , nie mogę napisać czegoś na kolorowo i na mozilli tak mam i na explorerze Odnośnik do komentarza
Jerry_R Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Potwierdzam, tylko przy cytatach. Może coś pomoże: http://forum.joomla.pl/showthread.php?71542-Joomla-2-5-11-TinyMCE-i-problem-z-quot-ą-quot-(ALT-A)-wszystkie-przeglądarki Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Godzinę temu, Jerry_R napisał: Potwierdzam, tylko przy cytatach. Może coś pomoże: http://forum.joomla.pl/showthread.php?71542-Joomla-2-5-11-TinyMCE-i-problem-z-quot-ą-quot-(ALT-A)-wszystkie-przeglądarki Hee...heee... Dla mnie to "czarna magia"... Odnośnik do komentarza
papcioch Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Problemu nie rozwiązuje, ale pomaga obejść. Cytat nie może być w pierwszej linijce. Czyli w miejscu na odpowiedź wciskamy najpierw Enter lub wpisujemy magicze zdanie, np: "Pozwólcie, że zacytuję:", potem cytujemy co chcemy i dalej piszemy bez problemów. Oczywiście "niesmak pozostaje" - że zacytuję klasyka Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 2 godziny temu, papcioch napisał: Problemu nie rozwiązuje, ale pomaga obejść. Cytat nie może być w pierwszej linijce. Czyli w miejscu na odpowiedź wciskamy najpierw Enter lub wpisujemy magicze zdanie, np: "Pozwólcie, że zacytuję:", potem cytujemy co chcemy i dalej piszemy bez problemów. Oczywiście "niesmak pozostaje" - że zacytuję klasyka ąąąąąąą heee... heee... działa ! ąąąąą Jak doszedłeś do tego ? Metoda prób i błędów czy może udało ci się znaleźć taką informację gdzieś w necie ? W każdym razie: podziękowania za pomoc i jednak całkiem dobre rozwiązanie wkurzającego problemu. Odnośnik do komentarza
papcioch Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Znaczna większość moich rad jest mojego autorstwa - a im bardziej absurdalna tym bardziej moja. No i znaczna większość z nich działa Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 19 Marca 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Silnik forum jest świeżo po aktualizacji. Kilka rzeczy zostało poprawionych, m.in problem "ą" po cytacie, który kasował zawartość np. na Chromie został wyeliminowany. Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 No popatrz pan , a ja myślałem że to mi się coś wykrzaczyło Odnośnik do komentarza
papcioch Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 9 godzin temu, MariuszBurgi napisał: Silnik forum jest świeżo po aktualizacji. Kilka rzeczy zostało poprawionych, m.in problem "ą" po cytacie, który kasował zawartość np. na Chromie został wyeliminowany. ą Faktycznie działa... No to znów będzie trzeba coś wymyślić :). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi