dziadzia Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Witam właśnie wpadłem na taki filmik, może was zaciekawi; http://m.cda.pl/video/54823af Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 6 Lutego 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Widziałem ten filmik już wcześniej, świetna sprawa i sprawdza się w obecnych elektrycznych gadżetach do jeżdżenia. W wersji z większą masą, pewnie nadal dość kosztowne, skoro za najprostszą Elektryczną Deskorolkę trzeba dać około 1K złotych, ale pomysł świetny. Kwestia tylko strat przy zasilaniu i obsłudze (elektronika, łożyskowanie żyroskopów)... PS - Dla kogoś, kto wcześniej nie znał... Doskonała muzyka Joy Division, a po śmierci lidera Iana Curtisa przekształcone w projekt New Order... Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Sławku po prostu doskonała muzyka, i akurat jak ja chodziłem do dyskoteki, trafiłeś w mój gust. Również uwielbiam słuchać Jean Michel Jarre podczas jazdy na moto. Odnośnik do komentarza
Valdek_Tychy Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Ciekawe jak on się kładzie na zakrętach skoro żyroskopy mu nie pozwolą się przechylić,poza tym jaka z tego przyjemność pokonywania winkli Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 6 Lutego 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Jak się spotkamy kolejny raz, to możemy godzinami pogadać o Electric Pop i New Wave... To nurt, któremu jestem wierny do dziś To tak off topem do tego fajnego tematu żyroskopów... Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 12 minut temu, Valdek_Tychy napisał: Ciekawe jak on się kładzie na zakrętach skoro żyroskopy mu nie pozwolą się przechylić,poza tym jaka z tego przyjemność pokonywania winkli Również się zastanawiałem, chyba nie wchodzi w zakręty jak pociąg na szynach, niby na wizualizacji jest pokazane ale to tylko komputerowo. 12 minut temu, SlawoyAMD napisał: Jak się spotkamy kolejny raz, to możemy godzinami pogadać o Electric Pop i New Wave... To nurt, któremu jestem wierny do dziś To tak off topem do tego fajnego tematu żyroskopów... Trzymam Cię za słowo, a tu masz jeszcze jedną z moich ulubionych muz, chociaż wiem że innych ona doprowadza do szewskiej pasji he he Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 6 Lutego 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Kraftwerk... Prekursorzy stylu Pop... Znam i cenię, choć z racji bliskiej granicy, nie cierpię ich niemieckich wykonań Ale mieli wielki wkład z muzykę i inspirowali wiele późniejszych zespołów. Mógłbym wiele przytoczyć, bo Vince Clark zapożyczał wiele z tego stylu, ale chłopaki z Depeche Mode nie chcieli iść drogą dyskoteki, więc rozstali się i nagrali ten mało promowany utwór, ale jakże doskonały... Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, bo Vince Clark stworzył genialny duet Yazoo z Alison Moyet... Tekst Szesnastolatka, miała wszystko przed sobą Podcięła sobie żyły znudzona życiem Nie poskutkowało, dzięki Ci Panie Za odrobinę miłosierdzia Jej matka płakała, czytając ponownie pożegnalny list Szesnaście świec płonie w jej myślach Winę bierze na siebie, zawsze jest tak samo Pada na kolana i modli się Nie chcę wywoływać bluźnierczych plotek Uważam jednak, że Bóg ma niezdrowe poczucie humoru I kiedy umrę, z pewnością będzie się śmiał. Osiemnastolatka pokochała wszystko dookoła Znalazła nowe życie w Jezusie Chrystusie Potrącona przez samochód skończyła Na maszynie podtrzymującej życie Tego pięknego dnia, którego odeszła Śpiewały ptaki na letnim niebie A potem spadł deszcz i jeszcze jedna Łza spłynęła z oka jej matki Nie chcę wywoływać bluźnierczych plotek Uważam jednak, że Bóg ma niezdrowe poczucie humoru I kiedy umrę, z pewnością będzie się śmiał. Coś rozwaliłem system... Może pomoże kolejny wpis... Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Jak dla mnie super!! Yazoo i ich fajne wykonanie Don't Go normalnie aż mi ciary po plecach przechodzą Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi