BOCIAN 16V Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Bardzo dziękuje wszystkim, którzy wzięli udział w głosowaniu na skuter miesiąca stycznia 2017. Chciał bym podziękować wszystkim, którzy oddali na mnie głosy. Zapraszam do umieszczania zdjęć w temacie skuter Luty 2017 roku. >> dla przypomnienia :::::::: REGULAMIN :::::::: Celem konkursu na "Skuter miesiąca" jest wybranie zdjęcia które zostanie zamieszczone w corocznym kalendarzu klubowym. • Do konkursu można zgłosić własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera, lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. • Przed umieszczeniem swojego zdjęcia zapoznaj się ze Szczegółami Wątku i Szczegółami Głosowania oraz Wymaganiami Technicznymi >>TUTAJ • W konkursie można uczestniczyć wiele razy, ale fotki nie mogą być powtórnie użyte w kolejnych edycjach. • Zdjęcie zwycięskie lecz niepoprawne technicznie, może wygrać konkurs, ale nie zostanie umieszczone w kalendarzu lub zostanie użyte do dodatkowego kalendarza w pomniejszonej formie. Szczegóły wątku: 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: a. Skuter [miesiąca] [rok] - KANDYDATURY; b. Skuter [miesiąca] [rok] - GŁOSOWANIE (+ jawna ankieta). 2. Laureat konkursu z poprzedniego miesiąca zobowiązany jest do założenia powyższych wątków: a. do 5-ego następnego miesiąca wątek na KANDYDATURY b. od 15-ego - wątek na GŁOSOWANIE. c. 15-ego dnia miesiąca zamyka wątek KANDYDATURY, a ostatniego dnia miesiąca wątek GŁOSOWANIE w godz. 10-24 wpisując ostatniego posta >>ZAMKNIĘCIE WĄTKU>> i robi podsumowanie głosowania. d. jeżeli wątki nie zostaną założone w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN. 3. Do konkursu mogą być zgłoszone max. 3 fotki spełniające wymagania techniczne, zgłaszając zdjęcie autor automatycznie zgadza się na przekazanie fotek do wykorzystania w kalendarzu. Szczegóły głosowania: 1. W głosowaniu oddajemy jeden głos. Głos oddany na własne zdjęcie jest nieważny 2. Termin głosowania do ostatniego dnia miesiąca. Laureaci 1. i 2. miejsca konkursu miesiąca, po głosowaniu powinni przekazać oryginał zdjęcia w dużej rozdzielczości pod adres e-mail: fotokonkurs@burgmania.net - w tytule e-mail'a podać: nick, miejsce w konkursie, miesiąc, rok. oraz przechowywać jego oryginał do czasu edycji klubowego kalendarza. Życzę wszystkim miłej zabawy. Odnośnik do komentarza
atat13 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Witam wszystkich To będzie moje podejście nr 2. Mając poprzednie uwagi i sugestie postanowiłem znowu wybrać się z Majką na mały spacer w zimę i zrobiłem kilka pamiątkowych fotek : 1. Majka na wsi (kolor) : 2. Majka na wsi : 3. Majka na łące : Odnośnik do komentarza
czemil Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Moja, trochę przewrotna propozycja. Odnośnik do komentarza
Klubowicze karton Opublikowano 13 Lutego 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 moja hondka Odnośnik do komentarza
BOCIAN 16V Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Ja tak dołożę w ramach uzupełnienia, po bezśnieżnym styczniu Odnośnik do komentarza
Klubowicze DaniL Opublikowano 15 Lutego 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Witam, coś dla urozmaicenia Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 15 Lutego 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Na fajrant, żeby życie miało smaczek... coś z youngtimerów Maxi Shot "z pilota" i wolny od podkrętek photo. Helix przy "S'ce" Odnośnik do komentarza
BOCIAN 16V Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Nadszedł czas zamknięcia tego Wątku Kandydatur: ^^^^^^^^^^^^^^NINIEJSZYM ZAMYKAM WĄTEK W TYM TEMACIE^^^^^^^^^^^^^. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi