Sympatycy Kisiel Opublikowano 16 Stycznia 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Ogłoszenie parafialne: Męski wyjazd wymyślony i zrealizowany w jeden dzień. Krzytro, Wrzonio i Ja wybieramy się na turbobudżetowy szybki wyskok do Austrii na narty. Górka średniej wielkości http://www.narty.pl/index.php?id=3915 za to blisko (poniżej 900km) Hotel udało się już tylko młodzieżowy, przyzwoity ale z pokojami bez łazienek - taka forma odmłodzenia się Łączny koszt z karnetami, paliwem i prowiantem oscyluje w granicach 1000-1200zł od łba. W tym około 200 spanie 220 paliwo 400 Karnety 30 autostrady Razem ca 850 zł/głowę głównych kosztów Ubezpieczenie - jeszcze nie wiem. Wyjazd czwartek 19go godziny wieczorne - powrót niedziela w nocy. Zastanawiacie czemu Was tym zanudzam bo jest jedno wolne miejsce. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 17 Stycznia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Chyba wszyscy boją się "śmietanki zgredów" . 1 Odnośnik do komentarza
Sympatycy Kisiel Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 W sumie tak powinno być Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 17 Stycznia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Mówcie o sobie,ja jestem wiecznie młody Odnośnik do komentarza
Sympatycy Kisiel Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Sprzedane !! Odnośnik do komentarza
Sobier Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Hej zgredy co tam u Was ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze Ewik Opublikowano 20 Stycznia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Śmietanka zgredów śmiga po stokach Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 21 Stycznia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Dla tych co mieli szanie a nie skorzystali 2 Odnośnik do komentarza
Tatko Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Krysiu nie Każdy umie chulać na nartach nie musisz dokuczać Odnośnik do komentarza
Sympatycy Kisiel Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 ... ale on też nie umie 1 Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 21 Stycznia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 A kto umie ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze .maniek Opublikowano 21 Stycznia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Ja umiem. Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 21 Stycznia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Co Maniuś umiesz? Odnośnik do komentarza
Sobier Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Trzeba było jechać Odnośnik do komentarza
Klubowicze .maniek Opublikowano 21 Stycznia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Ja pojadę. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 13 godzin temu, krzytro napisał: Dla tych co mieli szanie a nie skorzystali Piłeś nie pisz Szusujcie i bezpiecznie wracajcie Odnośnik do komentarza
Klubowicze Ewik Opublikowano 22 Stycznia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 12 godzin temu, Sobier napisał: Trzeba było jechać To nie było takie proste, śmietanka zgredów na pewno o tym nie napisze, ale przeprowadzili weryfikację kandydatów Zasady weryfikacji, w zależności od kandydata, u mnie stwierdzono poważną wadę dyskwalifikującą - brak testosteronu Odnośnik do komentarza
Tatko Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Dobrze w takim razie źe ja się nie wychylilem bo bym odpadł w przed biegach. Odnośnik do komentarza
swider Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Szczęśliwego powrotu życzy zgred Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 22 Stycznia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 I to rozumiem, a nie tam zaraz czepiać się że piszę po pijaku. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Klubowicze .maniek Opublikowano 22 Stycznia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Coś trzeba robić jak się wypije. Odnośnik do komentarza
Corleone Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Rozumiem, że szybko podejmowaliscie decyzję ale poniosło Was trochę 900km drogi dla 20km tras? Godzinę drogi dalej mieliście Schladming, Obertauern. W jednym i drugim po ponad 100km tras. Ośrodków po kilkanaście km tras jest kilka na Słowacji nie wspominając o 40km na Chopoku... Ale... Austria, to Austria Pozdrawiam,Corleone Odnośnik do komentarza
Sympatycy Kisiel Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Co prawda nie prosiliśmy nikogo o ocenę zasadności naszego wyboru ale skoro łaskaw byłeś nas oświecić to informujemy Cię, że Twój post został odczytany i skomentowany przez uczestników wyjazdu (100%). Po odfiltrowaniu słów uznanych za niecenzuralnie zostało mniej więcej takie przesłanie: NIE FILOZUJ! Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 23 Stycznia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 8 godzin temu, Corleone napisał: Rozumiem, że szybko podejmowaliscie decyzję ale poniosło Was trochę 900km drogi dla 20km tras? Godzinę drogi dalej mieliście Schladming, Obertauern. W jednym i drugim po ponad 100km tras. Ośrodków po kilkanaście km tras jest kilka na Słowacji nie wspominając o 40km na Chopoku... Ale... Austria, to Austria Pozdrawiam, Corleone Czyżby fisiowanie ? Temat był o zaplanowanym wyjeździe, a nie o tym gdzie jechać na narty. Tym bardziej, że dajesz "dobre rady" już po naszym powrocie. 23 godziny temu, MariuszBurgi napisał: Piłeś nie pisz SUPER. Odnośnik do komentarza
Corleone Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Pisze teraz, bo dopiero wpadlem na ten watek. Nikogo nie oceniam pod kątem wyboru miejsca. Wspomniałem o Schladming i Obertauern, bo byłem akurat tam ostatnio na weekend (z Krakowa 750km). Pogodę widzę super mieliście a i ludzi zdecydowanie mniej niż na Slowacji na pewno...Pozdrawiam,Corleone Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi