Siwy Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Po raz pierwszy w historii tego konkursu dwóch Polaków na podium!!! Zwycięzcą całego konkursu został Kamil Stoch, drugie miejsce zajął Piotr Żyła a na dodatek Maciej Kot zajął 4-te miejsce. WIELKIE GRATULACJE!!! Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 No oglądałem przecież. Nawet z tego powodu narty przełożyłem na jutro. Ale chyba nie tylko ja, jak patrzyłem na kamerki to na stokach w godzinach konkursu pusto. A może to z powodu mrozu nie mniej faktycznie - miło się oglądało - tylko czyj to hymn na końcu grali bo nasz to nie był Odnośnik do komentarza
Berkut 42 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Bo to była wersja Hymnu śpiewanego przez Górniaczkę na mistrzostwach w Korei Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Stycznia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 2 godziny temu, EndriuBis napisał: tylko czyj to hymn na końcu grali bo nasz to nie był E tam .Nasz tylko z powodu mrozu sprzęt spowalniał. Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Dokładnie Arturo, stroiki trochę poprzymarzały, a tak na poważnie to wielkie gratulacje dla wszystkich polskich skoczków, czekam na skoki drużynowe, pewnie będzie deklasacja, i tak trzymać!!!!!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi