Elvis Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Tia ... jak by nie paczeć Nowy Rok nam nastał ... raz jeszcze najlepszego dla wszystkich ... Cóż, nie będę się rozpisywał bom jest trochę zmęczony ... powiem krótko ... nowy miesiąc i jednocześnie nowy rok uważam za otwarte ... A wiosna ? ... cóż ... wiosna już tuż, tuż ... Odnośnik do komentarza
marekb9t Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Taka tradycja, aż mnie roznosiło żeby być pierwszym ale mówię nie, poczekam na Mirka, jeszcze raz Bezpiecznego Nowego Roku Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Elvis Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Marku ... dziękuję żeś poczekał ...:) Odnośnik do komentarza
marekb9t Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Mirku Mirosławie kierowniku tradycja jest tradycja honor i ambicja nie pozwoliła mi na jej złamanieWysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Stycznia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Wreszcie fajny motocyklowy kawałek: link Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Stycznia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 A tu klasyka: Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Stycznia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 No Artur link pierwsza liga. 1 Odnośnik do komentarza
bodzio61 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 oj tak oj tak tylko WSK jaskółki brak...... Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Stycznia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 W czwartek nas nie będzie, jedziemy na święta na Podlasie. Odnośnik do komentarza
putek Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Nie zapomnijcie tylko zabrać nart bo chyba zapowiada sie "fajny" tzn mrożny weekend, na razie śniegu brak ale coś tam zapowiadają że popada:) i jaka pogoda by nie była to "duch puszczy" Was rozgrzeje:). Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Stycznia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 2 godziny temu, putek napisał: Nie zapomnijcie tylko zabrać nart bo chyba zapowiada sie "fajny" tzn mrożny weekend, na razie śniegu brak ale coś tam zapowiadają że popada:) i jaka pogoda by nie była to "duch puszczy" Was rozgrzeje:). O będziemy blisko ciebie, w Białymstoku i w Kaniukach. Teraz, bilety napisał: O będziemy blisko ciebie, w Białymstoku i w Kaniukach. A w twojej miejscowości byliśmy trzy lata temu. Odnośnik do komentarza
wd40 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zachodniopomorskie. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Robsson Opublikowano 5 Stycznia 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Swinoujscie nie zapomina o spotach czwartkowych. Co prawda frekwencja niezbyt satysfakcjonującą ale za to treściwa:) Odnośnik do komentarza
Elvis Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Świnoujście na stolicę ... zachodniopomorskiego ... Odnośnik do komentarza
Gregor998 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 tak trzymać Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rogierro Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opijaliście sprzedaż Integry Romana? A Sławek wygląda jak by skutem przykulał w tym thermo ;-) Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 6 Stycznia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Taka ciekawostka Odnośnik do komentarza
Elvis Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Że niby jaka? Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Olbrzym na dziwolągu, podpierając się butem, objechał 2 ścigacze i 2 supermoto na torze. Można? Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 6 Stycznia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Kierownicę ma fajną Odnośnik do komentarza
Gregor998 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Czy to Elvis na moto Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Elvis Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Tia ... jak najbardziej ... Elvis na kozie popierdziela na torze ... wyprzedził motóry, wyprzedził ścigacze i z radości teraz skacze ... ... jednym słowem miszcz nad miszcze ... Odnośnik do komentarza
Gregor998 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Normalnie poeta Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 7 Stycznia 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dnia 5.01.2017 o 16:58, Robsson napisał: Swinoujscie nie zapomina o spotach czwartkowych. Co prawda frekwencja niezbyt satysfakcjonującą ale za to treściwa:) Faktycznie sam FILAR i Kwiat Świnoujskiej GZ Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Stycznia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 No i wróciliśmy, dziękuje grupie mazowieckiej za miłe przywitanie na spocie, macie fajny lokal tylko po zazdrościć. W Białymstoku widziałem pizze rozwożoną na skuterach przy -17C, a w Warszawie przy -20C, SZACUN dla gości, dodam że wcale nie byli jakoś mocno poubierania, normalnie spodnie dżins normalna kurtka zimowa i adidasy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi