benski Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Czy ktoś zna namiary na serwis Peugeot Satelis w okolicach Łodzi? Chciałbym aby fachowcy przejrzeli dobrze mój sprzęt przed sezonem. Odnośnik do komentarza
benski Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Ponawiam swoje pytanie o serwis Satelisa w okolicach Łodzi, Pabianic, Sieradza, Zduńskiej Woli. Odnośnik do komentarza
Julo Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Jesli wszystko jest z moto O.K., to po co odrazu wstawiac go na serwis. Przejrzyj napęd, wymień plyny eksploatacyjne, klocki i w drogę. Ja ze swojej strony polecam serwis motocyklowy w Lodzi na ul Zarzewskiej. Odnośnik do komentarza
benski Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 To co piszesz to ja zrobię lub już zrobiłem. Ale Satek kupiony we wrześniu ub. roku. Coś było w nim dłubane bo połączenia hebli ktoś pozmieniał (lewy tylko tył, prawy tylko przód), kierownica była wygięta, przytarty lekko po lewej stronie był. Te mankamenty przez zimę ogarnąłem ale zastanawia mnie silnik - zawory, rozrząd, itp. Tak głośno myślę czy fachowcy nie powinni go przejrzeć... Zarzewska mówisz.... Przejadę się tam w wolnej chwili. Dzięki wielkie za wskazówkę. Odnośnik do komentarza
benski Opublikowano 4 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 OK. ul. Zarzewska. Tylko? Odnośnik do komentarza
ciesu Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 http://stunt-ex.pl/ Może tu będziesz mieć bliżej :-) Wjazd od ul. Wolności. Odnośnik do komentarza
benski Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Skutery też serwisują? Myslalem, ze tylko łańcuchowce. Popatrze. Dzieki. Odnośnik do komentarza
ciesu Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Serwisują, mojego Burka nieraz tam zostawiam. Odnośnik do komentarza
benski Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Przetestuję ich zatem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi