Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Najładniejsze zdjęcie kalendarza 2017

Worlan

Najładniejsze zdjęcie kalendarza 2017  

24 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy

Co miesiąc głosujemy na najładniejsze zdjęcie miesiąca. Kalendarze 2017 niebawem do Was dotrą, a niektórzy tak jak ja już się cieszą jego posiadaniem. Jak zwykle Arturas wykonał profesjonalną robotę i mamy możliwość oglądać bardzo dobrej jakości fotografie na kredowym papierze. Jest to zupełnie inny obraz jak ten z monitora.  Dlatego proponuję zabawę, która będzie polegała na wyborze jednej z dwunastu fotografii zamieszczonej na kartkach wspomnianego kalendarza 2017. Zapraszam do zabawy wszystkich tych, którzy właśnie otrzymali kalendarze.

• Administrator

Przeglądam sobie własnie kalendarz (jeszcze raz dzięki arturas za kolejny super projekt i wykonanie !OKK) i ... praktycznie każdy miesiąc to xtra widoczek skutera :whistling:. Bardzo ciężko wybrać ten NAJ... ale jeśli muszę... to ze względu na wyjątkowe tło wybieram sierpień :msn-tongue:

Ps. Czekamy na styczeń :rolleyes:
912922c484f590fb932b7512b687ca09.jpg

• Klubowicze

Dzięki Artur za dostawę kalendarzy. Świetna robota, pełna profeska. 

Mój faworyt to maj, w następnej kolejności sierpień i listopad.

• Klubowicze

Kalendarze pierwsza klasa :D

Rzeczywiście trudny wybór ale wyłoniłam trzy zdjęcia które najbardziej przypadły mi do gustu to wrzesień, lipiec i maj.

po dłuższym namyśle I - maj, II - wrzesień, III - lipiec

• Klubowicze

Super pomysł Worlan tym bardziej że zbliza się koniec roku :)
Dla autora fotki roku dorzucę w bonusie 1 egz. kalendarza jako nagrodę wyróżnienie. Warto było się starać.

• Klubowicze

Co tak cicho w temacie?

Czyżby tylko 4 osoby oprócz Artura widziały gotowy kalendarz ? :) 

Kalendarz doszedł i czeka na Nowy Rok na zawieszenie. Arturze - jeszcze raz dzięki za ogarnięcie tematu.

Ciężki wybór bo zdjęcia naprawdę ładne. Po namyśle: sierpień za stronę techniczną i bajkowy klimat, październik za góry, listopad - za urokliwą jesień.

• 2 tygodnie później...

Własnie odebrałem kalendarz (lepiej późno ,,,,,) i nabyłem pełne prawa do głosowania :)     Mój głos - Październik  -  kurcze, muszę tam pojechać choćby po to aby zrobić takie zdjęcie mojemu Burgmanowi. :rolleyes:

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...