Kaktus Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Dnia 9.12.2016r w piątek o 17 godzinie - miejsce : Komenda Miejska Policji w Poznaniu, ul. Szylinga 2 Konferencja szkoleniowa zorganizowana przez Wydział Prewencji KMP w Poznaniu oraz firmy szkoleniemotocyklowe.pl i Bridgestone.Zapraszamy wszystkich motocyklistów i osoby, które chcą jeździć na motocyklu. W czasie spotkania poruszymy tematy mniej przyjemne (statystyki za rok 2016), ale również bardzo przyjemne ... dowiecie się wielu rzeczy i programie Poznański Bezpieczny Motocyklista, który będzie realizowany w 2017 roku. https://www.facebook.com/events/1798563657072540/ Ktoś się wybiera ?? może temat buspasów pchnie się do przodu Odnośnik do komentarza
Kaktus Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Ja nie byłem bo do 17 mam firmę otwartą A telefony zawsze odbieram Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Też nie zdążyłem przez dzisiejsze miejskie korki... ech... brakuje skutera... Jak bym podjechał podzieliłbym losy Navigatora.! Czyli nic nie wiemy jak się potoczyło spotkanie, szkoda... Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Żadnych konkretów? Uważam że o konkrety tutaj się rozchodzi.! Czyli dużo gadania ale bez sensu... Szkoda... Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 No to kurza melodia, jak nikt nie był na tej pogadance to jak teraz będziemy bezpiecznie jeździć, normalnie jak te dzieci we mgle hi hi hi. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi