zicoo62 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Na wstępie bardzo dziękuje wszystkim, którym moje zdjęcie się spodobało. Gratuluję też moim konkurentom za równie piękne zdjęcia. Szukanie miejsc tak klimatycznych jak to, w którym zrobiłem zdjęcie pozwala mi lepiej poznać okoliczne zakątki jak też motywuje mnie do chociażby krótkiego wypadu. Cieszy mnie, że zdjęcia na konkurs prezentują coraz większą jakość, co w połączeniu z pracą jaką wykonuje Arturas - (tutaj dziękuje mu podwójnie: za przekazanie pałeczki na ten miesiąc oraz z zaangażowanie w produkcję i dystrybucję kalendarzy) - powoduje, że mamy jedne z piękniejszych kalendarzy. Zachęcam do wstawiania zdjęć na skuter grudnia 2016 roku. >> dla przypomnienia :::::::: REGULAMIN :::::::: Celem konkursu na "Skuter miesiąca" jest wybranie zdjęcia które zostanie zamieszczone w corocznym kalendarzu klubowym. • Do konkursu można zgłosić własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera, lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. • Przed umieszczeniem swojego zdjęcia zapoznaj się ze Szczegółami Wątku i Szczegółami Głosowania oraz Wymaganiami Technicznymi >>TUTAJ • W konkursie można uczestniczyć wiele razy, ale fotki nie mogą być powtórnie użyte w kolejnych edycjach. • Zdjęcie zwycięskie lecz niepoprawne technicznie, może wygrać konkurs, ale nie zostanie umieszczone w kalendarzu lub zostanie użyte do dodatkowego kalendarza w pomniejszonej formie. Szczegóły wątku: 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: a. Skuter [miesiąca] [rok] - KANDYDATURY; b. Skuter [miesiąca] [rok] - GŁOSOWANIE (+ jawna ankieta). 2. Laureat konkursu z poprzedniego miesiąca zobowiązany jest do założenia powyższych wątków: a. do 5-ego następnego miesiąca wątek na KANDYDATURY b. od 15-ego - wątek na GŁOSOWANIE. c. 15-ego dnia miesiąca zamyka wątek KANDYDATURY, a ostatniego dnia miesiąca wątek GŁOSOWANIE w godz. 10-24 wpisując ostatniego posta >>ZAMKNIĘCIE WĄTKU>> i robi podsumowanie głosowania.d. jeżeli wątki nie zostaną założone w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN. 3. Do konkursu mogą być zgłoszone max. 3 fotki spełniające wymagania techniczne, zgłaszając zdjęcie autor automatycznie zgadza się na przekazanie fotek do wykorzystania w kalendarzu.Szczegóły głosowania: 1. W głosowaniu oddajemy jeden głos. Głos oddany na własne zdjęcie jest nieważny2. Termin głosowania do ostatniego dnia miesiąca. Laureaci 1. i 2. miejsca konkursu miesiąca, po głosowaniu powinni przekazać oryginał zdjęcia w dużej rozdzielczości pod adres e-mail:fotokonkurs@burgmania.net - w tytule e-mail'a podać: nick, miejsce w konkursie, miesiąc, rok. oraz przechowywać jego oryginał do czasu edycji klubowego kalendarza. Lubię to Odnośnik do komentarza
Klubowicze Piootr Opublikowano 3 Grudnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Witajcie, w tym miesiącu chciałbym zaproponować dwa zdjęcia. Pierwsze zrobiłem podczas sesji w austriackim Tyrolu - Fliess,Gaschurn, Kaunertal. Zdjęcie zrobione 10 czerwca, ale zaśnieżone alejskie szczyty predysponują je do obrazka grudniowego. 1. Zestaw tyrolski Kolejne zdjęcie wykonane gdzieś na trasie na GrossGlockner Strasse, Heiligenblut 6 czerwca. To ostatnie pozowane foto mojej SW-T600. 2. Alpy - tu się oddycha Zdjęcia niczym nie podrasowane - zupełnie naturalne ;-) Zachęcam do oddawania głosów. Odnośnik do komentarza
atat13 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Witam Ciężko będzie przebić te "jakieś" tam Alpy, ale dorzucę coś swojego. Zdjęcia robione 30 listopada coś przed 22 (prawie grudzień, noc - ciężko było złapać ostrość , padał jeszcze śnieg) Taką sesję robiłem pierwszy raz i wybrałem 2 zdjęcia (mam nadzieję że przypadną do gustu i ktoś zagłosuje ) 1. Majeczka nocą pod choinką (te białe planki to nie meteoryty tylko śnieg) : 2. Majeczka za drzewka : Odnośnik do komentarza
zbys.ko Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Max Zimą Odnośnik do komentarza
zicoo62 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Niniejszym zamykam temat dziękując za przesłane kandydatury. Zapraszam do głosowania. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi