Marcin 78 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Dziękujemy za wspólne spotkanie opłatkowe, świąteczne życzenia i miło spędzony czas Gościom z Wa-wy dziękujemy za odwiedziny ,Mariusz ,Piotr,Artur fajnie było Was zobaczyć i choć przez chwilę porozmawiać Aniu - Tobie szczególnie podziekowanie za chęć i zorganizowanie spotkania opłatkowego Dudi dzięki za prezent dla Dawida ,chłopak mało co nie popłakał się z szczęścia Jeszcze raz Życzymy zdrowych i spokojnych świąt 1 godzinę temu, Ania napisał: Basia i Marcin- dziękujemy za słodycze dla Oliviera Proszę tylko nie podbierać , pozdrowienia dla mojego najmłodszego kumpla 1
Klubowicze Piootr Opublikowano 11 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2016 Kochani, bardzo dziękuje za Waszą serdeczną gościnę oraz za moc życzeń, które od Was otrzymałem. To był naprawdę piękny dzień, a odległość ? Nie ma znaczenia ! Za Wami choćby i na koniec świata.Jeszcze raz pięknie dziękuje i mocno ściskam.Do następnego.Pozdrawiam Piootr
Ania Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 18 minut temu, Marcin 78 napisał: Proszę tylko nie podbierać .. Ale z Ciebie żartowniś nie wiesz że dziecku się niczego nie zabiera a w szególności słodyczy???
Klubowicze arturas Opublikowano 11 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2016 Dziękuję za miły świąteczny wieczór w Waszej jakże rodzinnej atmosferze.Miejsce magiczneOpłatki jedyne w swoim rodzajuŚwiąteczna atmosfera i stoły suto zastawioneByło już czuć wigilijną atmosferę Organizację mieliscie na TipTop, to chyba zasluga Ani - ukłony.Joasiu dziękuję że doceniłaś grzecznych chłopaków. Piootr i Mariusz dzięki za towarzycho i spokojną podróż. 1
Klubowicze MarP Opublikowano 12 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 12 Grudnia 2016 Dziękujemy wszystkim za miły wieczór spędzony w świątecznej atmosferze. Podziękowania dla Ani za organizację spotkania. Jeszcze raz życzymy wszystkim Wesołych Świąt!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 12 Grudnia 2016 no i wstawiać zdjęcia fotografowie plisss, plisss
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 12 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 12 Grudnia 2016 Dołączam się do podziękowań , Ani za ogarnięcia tematu , całemu towarzystwu , gościom z Centrum za odwiedziny.
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piootr Opublikowano 12 Grudnia 2016 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Grudnia 2016 Przychylając się do prośby Joasi przesyłam kilka zdjęć zrobionych tosterem. I jeszcze jedno z wejścia fot. ArturAsPozdrawiam Piootr 4
Moni82 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Aniu w imieniu moim i Roberta dziękuję za zorganizowanie spotkania. To dzięki Twojemu zaangażowaniu wszystko było dopięte na przysłowiowy ostatni guzik. Wczorajszego wieczoru mogliśmy już poczuć świąteczną atmosferę. ps. Robert dziękuje, że upiekłaś przepyszne ciacha
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 12 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 12 Grudnia 2016 Jak zawsze było pięknie, świątecznie... Dziękuję za spotkanie Ania wszystko to, dzięki Waszemu zaangażowaniu wypadło doskonale. Dziękuję i jeszcze raz Wesołych Świąt.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 12 Grudnia 2016 Super Wszystkim zdrowych i spokojnych świat. Przyszły rok jestem z wami. 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 12 Grudnia 2016 7 minut temu, subaru gtb320 napisał: Przyszły rok jestem z wami. I tej wersji się trzymamy Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt
Klubowicze Patryk Opublikowano 12 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 12 Grudnia 2016 Kilka wybranych zdjęć i specjalnie dla Marcina 2
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 12 Grudnia 2016 Patryk a Ciebie pełno na tych grupowych zdjęciach
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marcin 78 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 Grudnia 2016 10 godzin temu, Patryk napisał: i specjalnie dla Marcina Patryś dziękuje ,ale trzeba przyznać fajnego mam kumpla 3
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Sympatycy Opublikowano 13 Grudnia 2016 Dnia 12.12.2016 o 18:47, Moni82 napisał: ps. Robert dziękuje, że upiekłaś przepyszne ciacha No ba wiem co Robercik lubi, czyli ciasto z zakalcem Dnia 12.12.2016 o 20:06, subaru gtb320 napisał: Przyszły rok jestem z wami. Ja innej wersji nie przyjmuję do wiadomości. pozdrawiam cieplutko
Klubowicze Patryk Opublikowano 13 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 13 Grudnia 2016 Pozostałe zdjęcia do oglądnięcia w galerii
Sympatycy PawełJW Opublikowano 14 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 14 Grudnia 2016 Super zdjęciaWysłane z mojego LG-H818 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze KasiaP Opublikowano 14 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2016 Tutaj kilka fotek od nas
Klubowicze Patryk Opublikowano 14 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2016 A już miałem pisać ..... Kiedy będą zdjęcia? Nawet załapałem się na kilka fotek Super !!!
Rekomendowane odpowiedzi