Sympatycy Ania 77 Opublikowano 14 Listopada 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Witam Wszystkich Serdecznie Zapraszam Chętnych i informuję : że Spotkanie opłatkowe odbędzie się w niedzielę dnia 11.12.2016 o godzinie 16.00 w restauracji "Karczma Rajcula" w miejsowości Paniówki ul. Gliwicka 2d ( koło Chudowa ) TERMIN ZAPISYWANIA SIĘ, MIJA 06.12. 2016 sala którą zarezerwowałam: w tym roku na pierwszym piętrze. Menu Dorośli: Zupa - Barszcz z uszkami lub Borowikowa z grzankami Ryba - Dorsz smażony - Pstrąg w ziołach, podawany z sosem serowo -grzybowym - Karp panierowany z masełkiem - Sandacz w sosie cytrynowym Dodatki - Ziemniaki sztamfowane z masłem - Frytki Zestaw surówek Ciasto: Kołocz śląski z serem, z makiem, z jabłkiem - Kawa lub herbata - Napoje: Soki owocowe Woda mineralna koszt od osoby dorosłej 56 zł Menu dla Dzieci: - Dorsz smażony lub Filet z kurczaka w panierce - Frytki - Ciasto Kołocz śląski z serem, z makiem, z jabłkiem - Herbata - Napoje: Soki owocowe Woda mineralna koszt za dziecko 40 zł Chętnych zapraszam do wpisywania się. PROSZĘ O PODANIE WYBRANEGO DANIA:) TJ: 1) Wybraną zupę i rybę 2) DLA DZIECI dorsz lub filet 3) Ziemniaki lub frytki POZDRAWIAM ANIA )) Wpłaty osobiście na czwartkowych spotkaniach lub na konto: Sumeracka Anna 98 1940 1076 5347 6568 0000 0000 w tytule proszę podać nick i spotkanie opłatkowe Termin wpłat do 08.12.2016 Lista uczestników : 1) Ania + Krzysiu + Szymek - zapłacone 2) Joasia - zapłacone 4) Ewa + Artur - zapłacone 5) Gosia + Paweł - zapłacone 6) Kasia + Marek - zapłacone 7) Monika + Robert - zapłacone 8) Patryk - zapłacone 9) Ania + Krzysiu + Oliwierek - zapłacone 10) Beata + Romek - zapłacone 11) Robert - zapłacone 12) Asia + Krzysiu + Karol - zapłacone 13) Aneta + Paweł - zapłacone 14) Kasia + Wojtek - zapłacone 15) Andrzej - zapłacone 16) Basia + Marcin + Dawid - zapłacone 17) Wiola + Sebastian + Natalia - zapłacone 18) Aneta + Jurek + Emi - zapłacone 19) Dagmara - zapłacone 20) Adam - zapłacone 21) Jarek + Martynka * - zapłacone 22) Wiesia + Zenek - zapłacone 23) Piotr - zapłacone 24) Artur - zapłacone Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 poproszę borowikową , sandacza i ziemniaczki sztamfowane ps. Ania fajnie to ogarnęłaś Odnośnik do komentarza
Sympatycy krys70 Opublikowano 14 Listopada 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Nie śmiało chciałbym się wpisać Zawsze marzyłem aby być nr1 Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 O jejku to już za niecały miesiąc. Czy zdążę zaplanować wolne ? Tak mało czasu do namysłu A tak poważnie to proszę zapisać: Ewa B-B : Borowikowa + dorsz BEZ SOSU !!!!!!!! + frytki arturo-bb : Barszcz+Barszcz+sandacz+ziemniaczki sztamfowane PS Z tym barszczem na poważnie Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 2 minuty temu, krys70 napisał: Zawsze marzyłem aby być nr1 ups Krzysiu przepraszam, że się tak wyrychliłam ale może masz chody u organizatorki i wpisze Cię na pierwsze miejsce wiesz jakąś półeczkę przymocujesz, pralkę naprawisz albo ... Odnośnik do komentarza
Sympatycy pawel883 Opublikowano 14 Listopada 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Pawel +Gosia /2xborowikowa /1sandacz/1dorsz/2xfrytki/w ciul szołotu i kołocz. Odnośnik do komentarza
Klubowicze MarP Opublikowano 14 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Kasia i Marek 2x borowikowa / 2x dorsz / 2x frytki Odnośnik do komentarza
Sympatycy krys70 Opublikowano 14 Listopada 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 ups Krzysiu przepraszam, że się tak wyrychliłam ale może masz chody u organizatorki i wpisze Cię na pierwsze miejsce wiesz jakąś półeczkę przymocujesz, pralkę naprawisz albo ... "albo...."To już zostane na tym drugim miejscu Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Cytuj Spotkanie opłatkowe odbędzie się w niedzielę dnia 11.12.2015 o godzinie 16.00 oczywiście 2016 hihhihihi a sala wygląda tak Odnośnik do komentarza
Moni82 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 My także chętni Dla mnie poproszę: borowikową+dorsz w sosie z ziemniakami Dla Roberta: barszcz+ dorsz w sosie z frytkami Dziękujemy Odnośnik do komentarza
Klubowicze Patryk Opublikowano 14 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Ale wystrzeliłaś z tym terminem, trochę mi nie pasuje. Wiem! Był omawiany na dwóch ostatnich spotkaniach czwartkowych, na których nie byłem i na ognisku .... ale wtedy poszedłem do lasu. Mimo to, postaram się z Wami być i zjeść: - barszcz z uszkami, - karpia panierowanego, - frytki, i całą resztę ...... Odnośnik do komentarza
Ania Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 My też prosimy o dopisanie do listy Ania: menu dziecięce z kurczakiem Krzysiu: Borowikowa + pstrąg +frytki i reszta :-) Odnośnik do komentarza
Klubowicze ziga Opublikowano 15 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Proszę dopisać do listy Beata-Borowikowa+Sandacz z frytkami + ...... Roman -Barszcz +Dorsz z frytkami + ...... Odnośnik do komentarza
Klubowicze Trebor Opublikowano 15 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 I ja też chętnie przyjadę na spotkanie opłatkowe. Poproszę borowikową z grzankami, dorsza z frytkami 1 Odnośnik do komentarza
Sympatycy PawełJW Opublikowano 16 Listopada 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 My również prosimy o dopisanie do listyAneta : barszcz czerwony i dorsz z frytkamiPaweł borowikowa i pstrąg z ziemniakami sztamfowanymiI cała reszta pysznościPozdrawiamyWysłane z mojego LG-H818 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
GadekW Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Kacha: Barszcz, pstrąg, ziemniaki GadekW: Barszcz, dorsz, frytki 1 Odnośnik do komentarza
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 18 Listopada 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 To i ja poproszę : barszcz , karp panierowany, ziemniaki . Odnośnik do komentarza
subaru gtb320 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 My również prosimy o dopisanie 1x borowikowa 1x barszcz 2x pstrąg+ziemniaki 1x barszcz 1x dorsz+frytki (Natalia) 1 Odnośnik do komentarza
Ania Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 46 minut temu, subaru gtb320 napisał: My również prosimy o dopisanie 1x borowikowa 1x barszcz 2x pstrąg+ziemniaki 1x barszcz 1x dorsz+frytki (Natalia) Seba a Wiola???? Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 18 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Wiola i Subaru Godzinę temu, subaru gtb320 napisał: 1x borowikowa 1x barszcz 2x pstrąg+ziemniaki A Natalia Godzinę temu, subaru gtb320 napisał: 1x barszcz 1x dorsz+frytki (Natalia) Sebastian to dobry chłop , o żonie nie zapomina . Odnośnik do komentarza
Ania Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Haha... ale ja ślepa już jestem :-) Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 18 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 A tam zaraz "ślepa". Ty zakochana jesteś i poza Krzysiem i Olim nie widzisz drobiazgów. 1 Odnośnik do komentarza
Ania Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 2 godziny temu, arturo-bb napisał: A tam zaraz "ślepa". Ty zakochana jesteś i poza Krzysiem i Olim nie widzisz drobiazgów. No ba... :-) Odnośnik do komentarza
Marcin 78 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Prosimy również dopisać nas do listy Basia - borowikowa i dorsz z frytkami Marcin - barszcz i dorsz z frytkami Dawid - barszcz i filet z frytkami 1 Odnośnik do komentarza
subaru gtb320 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 1 godzinę temu, Marcin 78 napisał: Prosimy również dopisać nas do listy Basia - borowikowa i dorsz z frytkami Marcin - barszcz i dorsz z frytkami Dawid - barszcz i filet z frytkami To to jest czarno na białym ,wiadomo kto co chce. 5 godzin temu, arturo-bb napisał: Wiola i Subaru A Natalia Sebastian to dobry chłop , o żonie nie zapomina . Dzięki Arturze że wyjaśnileś bo już myślałem że sam sie pogubiłem. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi