Klubowicze .maniek Opublikowano 27 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2017 Ja też już w domu. Dzięki za Spocik w Męskim gronie.Chociaż na koniec zawitały też piękne Kobitki.Pozdrawiam i do następnego.
Maruda Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Andrzej a dlaczego nie ma Tadzia z Grójca
Tatko Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 No nie to się musi wreszcie skończyć bo nie wiem Kto pyta czy Basieńka czy Maruda jak się ujawnić to będę udziela odpowiedzi. A Tadzio Którz To Taki? To nie będę.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Administrator Opublikowano 3 Lutego 2017 Piątek piąteczek... Do zobaczenia
Tatko Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zimowe spotkanie przy herbatce Od jakiegoś czasu w domku, Wszystkie m dzięki za pogaduchy , smichy, hihi i takie tam rozmowy wszelakie.
Sympatycy Worlan Opublikowano 3 Lutego 2017 Sympatycy Opublikowano 3 Lutego 2017 Ja dopiero dotarłem do domu :(. Cóż mała kolizja, pościg za sprawcą, policja ....... a teraz lakiernik. Mimo tego incydentu wieczór udany, bo mogłem zobaczyć Wasze mordki 1 raz w tym roku :). Do następnego ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Administrator Opublikowano 4 Lutego 2017 No niefartowny ten powrót Grzesiu i niepotrzebne nerwy ale tak jak rozmawilśmy, nie ma tego złego... Dzięki wszystkim za wczorajsze przybycie. Dużo pozytywnej energii zdobyte i mam nadzieję przekazane Kilka shotów Ps. Bym zapomniał... Szacun dla Andrzeja, który pomimo lodu przybył na spota 2oo
Sympatycy irasko Opublikowano 4 Lutego 2017 Sympatycy Opublikowano 4 Lutego 2017 Z przyjemnością wypiłem herbatę w ten piątkowy wieczór...z Wami ...do następnego razu...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Administrator Opublikowano 10 Lutego 2017 Spotkanie bardzo sympatyczne odbyło się! My się zimy nie boimy ale... Z zza winkla na wiosnę (już prawie) patrzymy Dzięki wszystkim przybyłym.
kordziuk Opublikowano 10 Lutego 2017 Opublikowano 10 Lutego 2017 Kurcze w serduszkach bylismy Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Piootr Opublikowano 10 Lutego 2017 Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2017 Posiedzielim, pogadalim i hjerbaty popilim. Do miłegoPozdrawiam Piootr
szczepanj23 Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 Witam też byłbym ciekaw kto to Tadzio z Grójca bo miałbym blisko znajomego maximaniaka
Tatko Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 Kordziuk piszesz źe byliśmy w serduszkach znaczy źe kochamy ludzi czyli z Nami wszystko w porządku Zapomniałem dzięki za odwiezienie na kwadrat.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 17 Lutego 2017 Użytkownicy Opublikowano 17 Lutego 2017 Jak tam dziś z nastawieniem na spota?Wszyscy na nartach?Pozdrawiam
Tatko Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 Ja pierdziu złośliwość ludzka nie ma granic
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Administrator Opublikowano 17 Lutego 2017 Nastawienie na spota idealne. Do zo...
Klubowicze arturas Opublikowano 17 Lutego 2017 Klubowicze Opublikowano 17 Lutego 2017 Oj nastawienie nie pozwalało nie przybyć, ale nie moglismy sie doczekać wielu osób... frekwencja iście wakacyjna
Klubowicze pgizi Opublikowano 17 Lutego 2017 Klubowicze Opublikowano 17 Lutego 2017 Długo nie byłem, to przybyłem. Cztery mordki zobaczyłem. Na poważnie pogadałem, Potem trochę się pośmiałem. Wszyscy robią jakieś plany, Żeby sezon był udany. Nie ma czasu - jeden mówi. Nie mam kasy - mówi drugi. Tylko Artur cicho siedział Co zamówić - dobrze wiedział A więc myślę, że u niego Wszystko o.k.. Tak Kolego? Spot egzystencjalny (to trudne słowo) zaliczony. Czuć, że wszyscy już bardzo tęsknimy za Wiosną. Dzięki Wiara! Do następnego!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Administrator Opublikowano 17 Lutego 2017 Ucięło mnie na foto ale w sumie to i dobrze bo facjata słaba Spot faktycznie egzystencjalno, filozoficzno przemyśleniowy ale było bardzo miło Dzięki i do następnego Ps. Paweł pyknął rymem bo na koniec spota puścił wszystko z dymem. Rzuć to Bracie drogi, szanuj zdrowie, złe nałogi!
Klubowicze pgizi Opublikowano 17 Lutego 2017 Klubowicze Opublikowano 17 Lutego 2017 A funkcję "lubię to" to usunąłeś... Szkoda, taka przydatna była.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Administrator Opublikowano 17 Lutego 2017 Nie wszyscy "lubią lubić". Tak chcieli a ja tu tylko sprzątam...
Tatko Opublikowano 24 Lutego 2017 Opublikowano 24 Lutego 2017 No nareszcie piątek,piąteczek,piątunio.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 24 Lutego 2017 Użytkownicy Opublikowano 24 Lutego 2017 Mini spocik się odbył. Liczebność znikoma....."wiosna"robi swoje Pozdrawiam
Użytkownicy Vince Opublikowano 24 Lutego 2017 Użytkownicy Opublikowano 24 Lutego 2017 Oj tam oj tam. Takich dwóch jak nas trzech, to nie ma ani jednego Dzięki i do następnego spota, może wreszcie na ???Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi