Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 3 Listopada 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Komunikat dla Mazowsza! Po ostatnich dyskusjach ustaliliśmy, że sondażowo, w tym sezonie zimowym (jak się sprawdzi to i w kolejnym) spotkania grupy Mazowsze po zmianie na czas zimowy przenosimy na PIĄTEK, Piąteczek, piątunio . Jednym z argumentów jest to, że w zimie mniej osób wyjeżdża na weekendy a piątek to czas kiedy po tygodniu fabryki każdy chętniej wpadnie na spota i np. przechyli małe . Oczywiście absolutnie do tego nie namawiamy, bo soczek pomidorowy jest lepszy ! Ale pozostawiamy jako opcję... tym bardziej, że jeden z naszych, który jeździ dużym luksusowym busem zaoferował ewentualne rozwożenie piątkowych spotowiczów do domów Innym z argumentów jest fakt, że są w grupie osoby, które z różnych względów mogą przyjeżdżać tylko w piątki... więc to także ukłon w ich stronę w czasie zimowym Podsumowując: Odpalam nowy wątek >Piątkowo-zimowy< (letni czasowo przymykamy) a Najbliższy spot w C66 na Prymasa odbędzie się w piątek, tj 4 XI roku bieżącego. Kolejne w każdy następny piątek tygodnia... aż do przejścia na czas letni, kiedy to powrócimy do spotkań w czwartki. Godzina niezmienna 19:00 - 21:00 (lub dłużej) w Caffe66. Aleja Prymasa Tysiąclecia 74,01-424 Warszawa. > > L O K A L I Z A C J A < < Do zobaczenia Odnośnik do komentarza
Tatko Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 No i gitara. Odnośnik do komentarza
kordziuk Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Gra i buczy Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
malutkiv6 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 No to bardzo fantastyczna informacja 2 godziny temu, MariuszBurgi napisał: Innym z argumentów jest fakt, że są w grupie osoby, które z różnych względów mogą przyjeżdżać tylko w piątki... więc to także ukłon w ich stronę w czasie zimowym Bardzo dziękuje za ukłon Odnośnik do komentarza
Klubowicze pgizi Opublikowano 3 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Git! Odnośnik do komentarza
Skolim Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 JEDWABIŚCIE :-)Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
alempicki Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Super . Muszę wpaść Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
Klubowicze El Diablo Opublikowano 3 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Pasuje :-) Odnośnik do komentarza
Sympatycy irasko Opublikowano 3 Listopada 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 ....dobry pomysł... Odnośnik do komentarza
Klubowicze DaniL Opublikowano 4 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Dziś i ja powinienem być z jakimiś słodkościami Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Spot w pełni Odnośnik do komentarza
Tatko Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Słodycze zjedzone Danii dzięki czas się zbierać Odnośnik do komentarza
Klubowicze Piootr Opublikowano 4 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Dzięki za spota, miłe pogaduchy, ale przede wszystkim Andrzejowi za urodzinowe słodkości. Fajne te czwartki w piątki :-) Odnośnik do komentarza
Klubowicze pgizi Opublikowano 4 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Qrde, nie dojechałem A dla Danila jeszcze raz Odnośnik do komentarza
Klubowicze DaniL Opublikowano 4 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Było mi bardzo miło osłodzić ten pierwszy piątkowy, jakże miły spot.Paweł, dzięki Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 4 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Miły lajtowy bo piątkowy spot dawno tak nie chachałem. Dzięki chłopaki Nie poruszyliśmy jednego wątku do którego proponuję wrócić na następnym spocie - Szlachetna Paczka. Do czasu zamykania tematu przez URBIego będę pojawiał się z symboliczną puszką i przekażemy naszą mazowiecką spotową zbiórkę na wskazane konto. Tutaj każda drobna wpłata będzie cieszyć. Oczywiście indywidualne wpłaty na ten cel też mają znaczenie - wg możliwości. Odnośnik do komentarza
Tatko Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 No nareszcie wytrzeźwiałem tak się nawałiĺem źe Ojciec Dyrektor odwiózł mnie do domu za co bardzo dziękuję Odnośnik do komentarza
cejot Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Witam - jestem tu nowy i chcialem się też przyłączyć do piątkowych spotkań w miarę możliwości. Czy macie jakiś konkretny stolik zarezerwowany zawsze czy patrzeć na zdjęcia ludzi w tym wątku i porównywać z oryginałem w rzeczywistości? Odnośnik do komentarza
Tatko Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Stoliki rezerwuje się na specjalne okazje a Nas poznasz bo nigdzie indziej Takich Egzęplaźy nie znajdziesz Przepraszam i oczywiście Pięknych Kobiet Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Listopada 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 No to żeśmy dali sobie w palnik Danił dzięki za smakołyki i jeszcze raz wszystkiego najlepszego. Odnośnik do komentarza
Klubowicze .maniek Opublikowano 5 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Ja też wczoraj byłem i z Andrzejem się nachlałem. Dziękuję za spotkanie i Daniłowi za słodkości.Do następnego Odnośnik do komentarza
kordziuk Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Chlales chlales nie wiem jak do chaty dotarlem Andrzej nie płacz mam dwa rumaki osiodlane tylko pusc cynk a na łączce polatasz Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Tatko Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Dzięki ale jeźdzę tylko na swoim jeszcze Twojego bym znarowił Odnośnik do komentarza
Klubowicze .maniek Opublikowano 11 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Czy ktoś dzisiaj się wybiera do C66? Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 11 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Ja dzisiaj odpadam. Wyjatkowo Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi