kazak Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Pytanie za 10 pkt. czy z powodu ogromne znaczącego święta (acz wolnego od roboty) spotkanie będzie w czwartek? czy dopiero w następny piątek ?
Tatko Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udzielę odpowiedzi za 1 punkt ja będębędzie można spokojnie pochlać.
Sobier Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ja zaczynam od czwartku wiec pewnie nie dojadę
Klubowicze .maniek Opublikowano 3 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 3 Stycznia 2017 Maciek ogarnij się.Jak będzie potrzeba to Cię na spota zawiozę
Klubowicze Campto Opublikowano 4 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 4 Stycznia 2017 Jak będzie spotkanie z % to i ja w piątek powinienem zawitać.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Administrator Opublikowano 4 Stycznia 2017 Dnia 2.01.2017 o 21:24, kazak napisał: czy z powodu ogromne znaczącego święta (acz wolnego od roboty) spotkanie będzie w czwartek? czy dopiero w następny piątek ? Rebiata Z informacji jakie otrzymałem: W najbliższy piątek C66 normalnie pracuje więc zważywszy na powyższe (ciekawy zwrot ) spot piątkowy AKTUALNY Biorąc pod uwagę, że to nasze pierwsze spotkanie NOWOROCZNE (w C66), dzień bez tyrki a sobota raczej wolna to może być spot... xcytujący Do zobaczenia w pt o 19:00
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Użytkownicy Opublikowano 4 Stycznia 2017 I git!Pozdrawiam
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2017 Heyka, bede jutro na spocie z resztą kalendarzy. Jest jeszcze kilka do odebrania, więc się przypominam i zapraszam
Klubowicze arturas Opublikowano 6 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 6 Stycznia 2017 Spot dzisiejszy z mega frekwencją i z gościem honorowym
Tatko Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Troszkę Nas było Gościowi ze Szczecina dzięki za wizytacje i do następnego Ojej zapomniałem podziękować Pawłowi za zawiezienie a Mariuszowi za odwiedzenie starca dziękuję
Klubowicze bilety Opublikowano 6 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 6 Stycznia 2017 Bardzo dziękuje za miłe przyjęcie, fajnie było was znów zobaczyć dzięki.
Klubowicze .maniek Opublikowano 6 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ja też tam byłem piwko wypiłem.Dzieki za spotkanie.Był też Gość ze Szczecina.Marku dziekujemy za odwiedziny i do zobaczeniaKrzytro dzięki za podwiezienie do domu.Do następnego.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Administrator Opublikowano 6 Stycznia 2017 Noo, bardzo sympatyczny i liczebny spot . Mieliśmy wizytację z GZ co bardzo mnie ucieszyło. Marku. Była też konferencja tel z GZ (pozdro Artcho )...Thx wszystkim przybyłym i do następnego.Pizza-man
Klubowicze Campto Opublikowano 6 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 6 Stycznia 2017 Dzięki wszystkim za miłe spotkanie i super atmosferę. Frekwencja dopisała aż miło. Wysłane z mojego PRO 5 przy użyciu Tapatalka
Sysgone Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Dzięki za spotkanie dla Wszystkich, dzięki za kalendarz dla Artura. Już oba zawisły na ścianach
Tatko Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Coś się dzieje tajne narady Reszta grzecznie konwersuje
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Administrator Opublikowano 20 Stycznia 2017 3 fotki na szybko z dziś... Ciesze się, że na dzisiejszego spota przybyły dawno nie widziane osoby 2 godzinki a człowiek od razu dostaje wiatru w żagle Dzięki i do zobaczenia za tydzień Ps. 3 godziny temu, Andrzej.S napisał: Coś się dzieje tajne narady "Tajne" przy drzwiach otwartych Ważne, że owocne 1
Klubowicze Piootr Opublikowano 20 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia 2017 Ja również dziękuje za pierwszego mojego spota w nowym 2017 roku. Do następnego.Pozdrawiam Piootr
Tatko Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Cherbatka w 8miu Spocik się odbył Wszystkim dzięki i do następnego. Mariusz dzięki za odwiezienie .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Administrator Opublikowano 27 Stycznia 2017 Podziękowania dla przybyłych za pogaduchy w pozytywnym tonie i nastroju. Nie ma to jak się zresetować Takie ujęcia z dziś
Rekomendowane odpowiedzi