Sympatycy orzeł Opublikowano 2 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 2 Grudnia 2016 Będzie ktoś ? Siedzę sobie a ludzi brak.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Administrator Opublikowano 2 Grudnia 2016 Jaki brak? Mamy nawet próbę Wigilii...
Tatko Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Spocie spoko luz stół zastąpiony czas siadać do koryta No I fajnie Ciekawe czy Ktoś zgadnie kto był na 200
Sympatycy orzeł Opublikowano 2 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 2 Grudnia 2016 Nadal czekamy jest tylko .maniek z długim .Reszta to jakiś fotomontaż. 1
Tatko Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 A Te 2 Laski to co?Orzeł chyba się nawaliłeś
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Użytkownicy Opublikowano 2 Grudnia 2016 Był też jeden gość na laserach Pozdrawiam
Klubowicze Piootr Opublikowano 2 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 2 Grudnia 2016 Skuter śnieżny czy co ?
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Użytkownicy Opublikowano 2 Grudnia 2016 Nie to Bat MobilPozdrawiam
Tatko Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 A miło oglądać uśmiechnięte,radosne oblicze Maniusia ciekawe co jest przyczyną tej źe radości i niech Mu tak zostanie
Klubowicze .maniek Opublikowano 3 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Grudnia 2016 Tatko na pewno nie to o czym myślisz. Złośliwa bestia z Ciebie.
Tatko Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Maniutek nie jestem złośliwy tylko chcę źebyś był szczęśliwy i zawsze uśmiechnięty
Klubowicze arturas Opublikowano 3 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Grudnia 2016 Mam miłą informację nasza mazowiecka spotowa puszka Szlachetnej Paczki została otwarta i komisyjnie podliczona. Zebralismy dość ładną sumę bo 379,96 zł Brawo Szlachetni!!!! Dla równego rachunku przekażę na ręce URBIego prowadzacego akcje 400 zł. Grosz do grosza i wychodzi kokosza.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Administrator Opublikowano 3 Grudnia 2016 Wczoraj puszkę dostarczył na spota jakiś sympatyczny użytkownik skutera z Bawarii a później chciał mi ją przekazać Fajnie, dzięki za info Artur. Kasa czym prędzej do ZS i niech chłopaki działają!
Klubowicze arturas Opublikowano 14 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2016 W najbliższy piątek, piąteczek dla tych co zamawiali będą już do odebrania skuterowe kalendarze na 2017 rok. Doszły mnie informacje, że przekazane będą ze specjalnym uściskiem ręki Ojca Dyrektora Dla innych zainteresowanych Życzenia specjalne w realizacji na styczeń.
Tatko Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 A Ci co nie zamawiali kalendarza ,pytam bo nie wiem czy mam dobrze umyć ręce?
Sympatycy irasko Opublikowano 14 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 14 Grudnia 2016 Artur...podjadę w przyszłym tygodniu do Ciebie....jutro startuję blokować już miejsce w Białym Dunajcu...bo mnie Andrzej ubiegnie....
Klubowicze arturas Opublikowano 15 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2016 Artur...podjadę w przyszłym tygodniu do Ciebie....jutro startuję blokować już miejsce w Białym Dunajcu...bo mnie Andrzej ubiegnie.... Ok Irek. Czekam na kontakt, a w dniu jutrzejszym przyjemność przekazania Wam kalendarzy będzie sprawował sam Mariusz Burgi dziękuję Mariusz.Mnie dopadły onowiązki zawodowe.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Administrator Opublikowano 16 Grudnia 2016 Dzisiejszy spot był outdoorowy i rześki chociaż atmosfera gorąca jak zawsze Kalendarze częściowo rozdysponowane. Do następnego
Klubowicze Piootr Opublikowano 16 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 16 Grudnia 2016 Było dwóch śmiałków na skuterach. Ja postałem z pół godziny i prawie mnie zamroziło. Fajnie było się z wami zobaczyć i przy okazji przytulić dwa kalendarze. Do następnego.Pozdrawiam Piootr
kordziuk Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Było slisko ale spokojnie dojechalem a teraz ruszam do enklawy ale juz taxi Dzięki za milega spota a ten październik Sobier jest piękny myślę Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
marycha Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 dzięki za spotkanie, fajnie zobaczyć znajome twarze Artur, dzięki za kalendarz, jest super też spokojnie dojechałem, chociaż faktycznie jazda do domu nie była najprzyjemniejsza (szadź na drodze)
Klubowicze .maniek Opublikowano 16 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 16 Grudnia 2016 Było slisko ale spokojnie dojechalem a teraz ruszam do enklawy ale juz taxi Dzięki za milega spota a ten październik Sobier jest piękny myślę Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Kordziuk tu nie ma co myśleć,albo Tmax albo 4 paski w burgmanie Ja na Twoim miejscu bym kupił tmax i jeździł bezstresowo
Rekomendowane odpowiedzi