Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Norma Euro 4, a wyprzedaż starych roczników.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki panowie za kompleksowe informacje.

Swoją drogą może honda coś wreszcie ulepszy i wypuści nowe SW-T. Bo mnie się nie chce wierzyć że honda w ofercie nie będzie miało takiego krążownika i konkurenta dla burgera 650. Chyba ze opuszczają ten segment i skupią się na Integrze i X-ADV, :) bo w końcu po co bić o klienta jak można celować i inna grupę gdzie nie ma/jest mniejsza konkurencja.

Zobaczymy co czas przyniesie:)

Gość Robert JAPAN
Opublikowano

napewno odpuszczą bo inaczej by na tegorocznych targach coś pokazali.

Widocznie sprzedaż była tak mała że uznali że nie ma co pakować kasy w nowy projekt swt. 

tym bardziej że i tak ten model był dostępny tylko w kilku krajach od jakiegoś czasu to o czymś świadczy

Opublikowano
2 godziny temu, Szagal napisał:

Dzięki panowie za kompleksowe informacje.

Swoją drogą może honda coś wreszcie ulepszy i wypuści nowe SW-T. Bo mnie się nie chce wierzyć że honda w ofercie nie będzie miało takiego krążownika i konkurenta dla burgera 650. Chyba ze opuszczają ten segment i skupią się na Integrze i X-ADV, :) bo w końcu po co bić o klienta jak można celować i inna grupę gdzie nie ma/jest mniejsza konkurencja.

Zobaczymy co czas przyniesie:)

Myślę, że nie wypuszczą nic nowego.

Skupią się na Integrze, X-ADV, NC, CTX... Kilka różnych jednośladów, a na wielu tych samych podzespołach. Choćby historia silnika 750 wzięła się z CTX700...

Wracając do tematu. EURO-4 ma też swój minus -zginie zapewne kilka % mocy. W dużej pojemności może nie będzie to zauważalne,  ale w mniejszych pewnie już tak.