wojtek_pl Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 No i dojechałem do pracy. Krótkie sprawdzenie: - tyłek - suchy ! - nogi - suche ! - stopy - suche ! - kurtka pod żółtym kondonem - sucha ! - ręce - suche ! - w kasku - sucho ! Ogólnie: W ramach ciekawostki: przy jeździe powyżej 50km/h krople deszczu na szybie kasku spływały W DÓŁ. Nawet nie musiałem używać wycieraczki na rękawiczce (co innego po/na postoju). Odnośnik do komentarza
wojtek_pl Opublikowano 14 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 0 C. Musiałem siedzenie skrobać ze szronu. Ogrzewanie zadka to konieczność... Będę montował. Odnośnik do komentarza
moturzysta Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Dla mnie skrobanie siedzenia to pikuś (pozwoliłem, żeby szron się rozpuścił pod tyłkiem). Najgorsza była szyba i deflektor - bałem się, że jak będę skrobał to porysuję, wiec przez pół trasy jechałem prawie an stojąco Najbardziej mnie boli brak garażu (na zimowanie może się uda u znajomych). Teraz boję się, że mi kanapa popęka niedługo od tego moczenia :/ Odnośnik do komentarza
Wombat Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 moja nie popękała zeszłej zimy bez przygotowania a w połowie tego sezonu ją "dokremowałem" mleczkiem wiec powinna nawet lepiej dawać rade Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi