1912michał Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Gnieźnieńskie zakończenie sezonu motocyklowego 23 październik w godzinach 12:00 - 15:00 PROGRAM IMPREZY:godz.: 12:00 - Zbiórka godz.: 12:30 - Start parady przez miastogodz.: 13:00 - Zielone zaplecze Muzeum Zabytków Kultury Technicznej, gril, kawa, herbata, konkurencje, zwiedzanie wystawy, konkurencje z nagrodami. Nagroda Główna: profesjonalny podnośnik motocyklowy Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Jak nie będzie lać z nieba to jestem za Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Gniezno coś późno robi zakończenie. Jak pogoda dopisze to i ja się zapisuję na to zakończenie ! Odnośnik do komentarza
1912michał Opublikowano 6 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Jestem za przy dobrej pogodzie, a termin przesuneli w czasie ze względów organizacyjnych brak zgody na paradę. Odnośnik do komentarza
Drek Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Nie bardzo wiem kto to organizuje. Uczestniczymy w każdym rozpoczęciu i zakończeniu sezonu w Gnieźnie. Pojawia się na nich kilka tysięcy motocykli z całej Wlkp i nie tylko. Kto był ten widział.Od kilku lat pojawiły się osobne imprezy organizowane przez różne zrzeszenia czy kluby nie wiem jakiej nazwy używać. Mógłbym opisać tu historie MC ale nie ma to chyba większego znaczenia. Generalnie nic nie wiem żeby w tym terminie była jakaś zorganizowana impreza. Kolego 1912 Michał mógłbyś podać źródło tej imprezy? Główne rozpoczęcie/zakończenie zawsze ma asystę służb. Chyba, że to jakaś poboczna/inna/old timer/nie MC/coś innego impreza. Jestem ciekawy. Odnośnik do komentarza
1912michał Opublikowano 7 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Informację o zakończeniu w Gnieźnie mam z profilu na Facebook-u, znalezione przez wyszukiwarkę Google. Na Facebook jest profil z tą datą i informacją o zmianie terminu. Porzednia data wydarzenia widnieje jako 9.10.2016r. Odnośnik do komentarza
Termi_N Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Do organizacji tej imprezy przyznaje się na fejsie NO LIMIT CREW Gniezno. Odnośnik do komentarza
1912michał Opublikowano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Classic MC Poland utworzył wydarzenie, a No Limit Crew Gniezno udostępniło je na swoim profilu. Tak to się przedstawia. Odnośnik do komentarza
1912michał Opublikowano 21 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Przemo ja się szykuję i trochę martwię się pogodą ponoć ma padać. Tak czy siak się zdzwonimy. Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Jestem chętny na wyjazd... ale pod warunkiem bezdeszczowej pogody, więc ostateczna decyzja zapadnie pewnie jutro przed samym wyjazdem. Odnośnik do komentarza
1912michał Opublikowano 22 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Dla chętnych spotykamy się jutro o godz 11.00 pod stadionem. Propozycja trasy S5. W Gnieźnie parada rusza o 12.30 z rynku. Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Jak nie będzie padać to oczywiście melduje się pod stadionem o 11,00 Odnośnik do komentarza
1912michał Opublikowano 22 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Ja również uzależniam wypad od aury pogodowej, łapie mnie przeziębienie i nie chciałbym pogorszyć swojego stanu. Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 spotykamy się pod lokomotywą robimy pamiątkowe zdjęcie i w drogę ! Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Sorki ale na prawdę mi się spieszyło. Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 No to teraz sobie posłodzimy ale mieć takiego gościa w grupie jak ty to sama przyjemność i kulanko z tobą to fajna sprawa, a w ogóle to dzięki za fajny wypad, fajnie że pogoda dopisała Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
1912michał Opublikowano 24 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Okiem rejestratora: Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 24 Października 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 A czyj ten fajny, rzadki okaz jakim jest NSS300? Czyżby Przemka? Odnośnik do komentarza
Marek 377 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Tak jeden z rumaków że stajni Przemka.Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Zostaliśmy uwiecznieni na tym zakończeniu sezonu w Gnieźnie 23,10,2016r. 12min. 10 sek. Dokładnie nas widać. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi